Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maria - ocena Chciałabym wszystkich ostrzec przed współpracą z firmą partner. pani Elżbieta...
~Maria
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 czerwca 2025

Renata - ocena Niestety nie polecam. Sprawy są załatwiane wyjątkowo chaotycznie, po łebkach....
~Renata
-

dodano: 8 czerwca 2025

Michał - ocena Firma Partner Elżbieta Pawlak "administruje" od dłuższego czasu naszym...
~Michał
-

dodano: 29 maja 2025

Andrzej - ocena Brak mi słów jak rozczarowująca jest współpraca z tym administratorem!!!
~Andrzej
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 kwietnia 2025

Gdynia - ocena 0/6 Nie polecam, totalny brak profesjonalizmu. Podejście tragiczne.
~Gdynia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 października 2023

Slawek - ocena Bardzo Dobra wspolpraca od dobrych paru lat. Polecam.
~Slawek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 września 2023

Leo - opinia Ta firma to koszmar, oczywiście nie polecam .Ukrywanie dokumentów dla...
~Leo
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 sierpnia 2023

bob - opinia To jest najgorszy zarządca w Trójmieście !!!
~bob
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 sierpnia 2023

Tobito - opinia wątek zamknięty Jakiś czas temu zmieniliśmy firmę administracyjną na Partnera. Firma...
~Tobito
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 czerwca 2023

mieszkancy - opinia wątek zamknięty Nasza wspólnota mieszkaniowa zarządza firma "Partner" z Gdyni,Poznańska 1/3 ,...
~mieszkancy
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 lutego 2023

Zadowolenie z uslug administratora wątek zamknięty Jako nowa wlascicielka mieszkania, jestem pod wrazeniem profesjonalnej...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Współpraca wątek zamknięty po małej awarii w mieszkaniu miałem do czynienia ze swoją administracją....
~Adam
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 lipca 2015

Moja opinia wątek zamknięty obsługa w biurze, telefonicznie, mailowo w porządku, załatwianie awarii w...
~Miska
-

dodano: 10 lipca 2015

Słabiutko na tle konkurencji wątek zamknięty Dni i godziny pracy Administracji w porach nieosiągalnych dla osoby...
~banderola
-

dodano: 15 kwietnia 2015

opinia wątek zamknięty Moim zdaniem rzetelni, miły i konkretny w komunikacji i załatwianiu spraw....
~Bożena
-

dodano: 15 kwietnia 2015

opinia wątek zamknięty Witam, Partner jest moim administratorem od 6 lat i muszę przyznać że nie mam...
~Marzenka
-

dodano: 10 kwietnia 2015

Niekompetencja wątek zamknięty Witam od roku mam problem z kominem zamiast wyciągać powietrze z mieszkania...
~Bendzmer Ryszard
-

dodano: 13 listopada 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry