Widok

Partnerkę na wesele 25maj

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Witam, z racji iż moja kuzynka postanowłai przypieczętować swój związek węzłem małżeńskim zostałem zaproszony na tą wyjątkową uroczystość która odbędzie się 25 maja kawałek za Gdynią... Z racji iż na tego typu imprezy najlepiej iść w towarzystwie osoby towarzyszącej to poszukuję dziewczyny która zechciałaby uczestniczyć razem ze mną w tej imprezie ;)Mam 25lat i 182 cm wzrostu..., mam nadzieję że sympatycznym ale to już pozostawiam Tobie do oceny ;) Dodam tylko iż wesele jest przewidziane z poprawinami a ja zapewniam nocleg.. Jeśli przeczyta to jakaś zainteresowana dziewczyna to proszę o kontakt na maila wraz z dołączonym zdjęciem bo jak wszyscy wiemy nie dobrze brać kota w worku... ;) Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Desperat

Ale desperat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to podaj meila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znacznie gorzej iść z kotem w worku :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolega to chyba bardziej potrzebuje "ozdoby"(nie obrażając żadnej z Pań). W mojej ocenie to zahacza o uprzedmiotowienie partnerki która ma towarzyszy na zabawie weselnej.
...Ooo pójdę z Ani., nie Kasi.. to mi wszyscy będą zazdrościć... straszne i raczej mało sympatyczne

Maila nie ma to się raczej nie doczeka :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale zapewnia nocleg, więc może jakaś blondynka poleci :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
~laska111 a może brunetka, szatynka, ruda .... a może żadna bo kolor włosów nic do tego nie ma. Liczy się człowiek i to jak innych się traktuje :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przestancie, jak ja bym miala wesele tez bym kogos tu poszukala jesli by mi jeden kolega nie chcial bo nie mam az tylu takich zajetych kolegow ktorzy by sie zgodzili :P i dobrze tancza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
~kasiu no nic złego w tej metodzie nie widzę ale stawianie kryterium przesłania zdjęcia uważam jest nie stosowne. Skoro kolega chce wybierać na podstawie zdjęcia towarzyszkę to nie uważasz, że łatwiej przejść się po mieście i zaczepić kobietę która wzrokowo by mu odpowiadała.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po cholerę zakrzywiać rzeczywistość ? skoro nie masz dziewczyny to nie masz, chcesz zaimponować komuś kto będzie na weselu ? idziesz bez może akurat tam trafi się jakaś fajna druhna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha co za dyskusja :D
dooobrze, że kolega zaczął wątek na pewno jakaś się znajdzie :)
a co do blondynek to ten stereotyp się w 100% sprawdza w realiach ;]
kolega nie podal i pewnie juz nide poda meila.
a o zdjecie tez bym ZAPYTALA wiadomo chcce sie wiedziec choc mniej wiecej z kims idzie sie,
a moze sam nie chcce bo nie bedzie tam nikogo wolnego
sama ostatnio bylam na weselu bo mnie kolega z pracy poprosil. i uwierzcie ze nie bylo nilogo wolnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to żeby nie iść z tym kotem w worku to poprosimy o jakieś namiary i fotki : D
do góry