Widok
a ja jestem na diecie i chudnę :)
ale mam sporo do zrzucenia i potrzebuje tego pasa żeby lepiej się skóra wciągnęła, niestety nie mam możliwości uprawiania żadnego sportu (zerwane wiązadła w kolanie) a basenu nie lubie , więc ratuję się jak mogę, każdy ma jakieś pomysły na życie ;)
ale mam sporo do zrzucenia i potrzebuje tego pasa żeby lepiej się skóra wciągnęła, niestety nie mam możliwości uprawiania żadnego sportu (zerwane wiązadła w kolanie) a basenu nie lubie , więc ratuję się jak mogę, każdy ma jakieś pomysły na życie ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
Agusia jak kupowałam to była tylko jedna dziewuszka, za to mnie nie sposób było pomylić, bo razem ze mną przyciągnął sie mój ukochany oraz moi rodzice ;)
mój luby wraz z mym tatkiem zaraz zajęli pozycje strategiczne na fotelach i w ogóle nie chcieli zejść ;)
mój luby wraz z mym tatkiem zaraz zajęli pozycje strategiczne na fotelach i w ogóle nie chcieli zejść ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
Agusia kupiłam i jestem baaardzo zadowolona :) chociaż jestem jego krótką posiadaczką :)
szczególnie chodziło mi o masaż pleców, karku i stóp i sprawdza się rewelacyjnie,
chociaż nie omieszkam się go stosować również na inne partie w celu likwidacji cellulitu :)
i nie żałuję tych więcej pieniędzy ponieważ mam zaufanie do tej firmy (mama przyjaciółki ma od nich fotel)
szczególnie chodziło mi o masaż pleców, karku i stóp i sprawdza się rewelacyjnie,
chociaż nie omieszkam się go stosować również na inne partie w celu likwidacji cellulitu :)
i nie żałuję tych więcej pieniędzy ponieważ mam zaufanie do tej firmy (mama przyjaciółki ma od nich fotel)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
Więc dziewczyny tak: uzywam go od 2 miesiecy tylko na brzuch od 20-30 min dziennie.I zmalalo mi w pasie 3cm.Ale nie jem słodyczy i mam malą dietkę. Ten pas słuchajcie bardziej zbija,i Pani mi mowila ze jezeli ktos jest poprostu gruby to ten pas sam niepomoże.Trzeba miec dietę i normalnie ćwiczyć.
Życzę powodzenia,i osobiście bym niewydawala 300zł tylko 190zł.
Niepamiętam nazwy-czarny i ma zielony napis.Jak bede w domku to sprawdzę i dam wam jutro znac.
Życzę powodzenia,i osobiście bym niewydawala 300zł tylko 190zł.
Niepamiętam nazwy-czarny i ma zielony napis.Jak bede w domku to sprawdzę i dam wam jutro znac.