Widok

Pas poporodowy po cesarce

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jestem po dwóch cesarkach i niestety mój brzuch jest w opłakanym stanie:( po pierwszej nic nie nosiłam ściskającego ale też brzuch był w miarę ok:) Teraz po drugiej jest masakra, brzuch niczym fałda wisi i już się nie kurczy:( a jestem 3 tygodnie po cięciu... Czy stosowaliście jakieś pasy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wcześniej niż 4/5 tyg po porodzie o ile jest wszystko ok,czyli po kontroli ginekologicznej można pare godzin w ciągu dnia.
kia a nosiłaś? jakieś efekty dawał taki pas? czy gdzieś w trójmieście szyją na wymiar czy zamawiałaś z internetu?
Zamawiałam z internetu,ale mało go nosiłam,po 2 godz dość mocno bolał mnie brzuch.
Jak wróciło czucie to brzuch sam wracał do formy:) i po 4 m-cach jest prawie jak przed ciążą, bez jakichś specjalnych cwiczen, tylko spacery i gimnastyka przy maluszku.
Ja nosiłam jakiś czas taki z BabyOno http://www.smykoland.pl/pasy-poporodowe.html i zauważyłam dość znaczącą różnicę. Jeśli ma ktoś zbędne 50 złotych to naprawdę warto kupić taki pas :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry