Widok

Pasadena w Wejherowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wczoraj kolega mojego ojca z pracy polecił nam Restaurację Pasadena w Wejherowie. Podobno ładna sala, niedrogie, ale bardzo dobre menu. Czy ktoś może zna to miejsce z autopsji? Będę zobowiązana za jakiekolwiek informacje. Dzięki z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten wątek już był poruszony, zobacz:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=66154&t=66154
Dzięki za wskazówki. Chyba jednak zrezygnuję, ale sprawdzę jeszcze ten Czardzasz w Luzinie.
W Wejherowie jest bardzo ładna i gustowna sala w Atlanticu. A cała trójka czyli Pasadena, Bliza i Atlantic ma podobne ceny, natomiast jak już miałabym wybierać to zdecydowanie Atlantic, W Blizie sa koszmarne filary, a Pasadena troche mała i dość słaby wystrój. A w pobliżu Wejherowa jak miałbym wybierać to jest fajna sala w Gościcinie. Czardasz w Luzinie jeśłi się nic tam nie zmieniło od jakiś 3 lat to napewno minusem jest mała sala taneczna osobno od jadalnej która też dość mała na dodatek ukłąd w kształcie L. Ale to już rzecz gustu.
a ja ci polecam z całego serca i z pełną odpowiedzia;lnością motel Czardasz w Luzinie, tanio, ładnie i pyszne jedzonko, sami tam mieliśmy i było wszystko perfekt

A Pasadena, no cóż, jedzonko dobre, ale sam lokal a dokładnie jego miejsce niezbyt ciekawe, w środku miasta, przy drodze

Mówię ci sprawdż Czardasz, w srodku wygląda super, mili własciciele i przemili kelnerzy
Ale żeś się uparła na ten czardasz, jeśli chodzi o ścisłość to też jest on przy drodze z tą róznica że na uboczu wsi. Za to rano powrót gości do domu tródniejszy niż ze środka miasta.
jak już to trudniejszy, a to jest fakty niezaprzeczalny, ale można zamówic sobie busik za 50zł który gości dowiezie do miasta, u nas jakoś nie było problemu

a na Czardasz sie nie uparłam tylko polecam, jak ni echce to ni emusi korzystac, chyba każdy ma wolną wole
Może hotel Victoria w Bolszewie, ale podobne jest tam drogo.
Hotel jest piękny w środku, wygląda super byliśmy tam sie pytac, ale było faktycznie drożej
Tak myślałem , ale to fakt wystrój pierwsza klasa.
i do tego w przyszłym roku bedzie basen :-) więc bedzie co robić przed poprawinami, jak ktos tam nocuje, bo mieszka daleko
image
faktycznie jak jest sporo gości z daleka którym trzeba zapewnić nocleg to będzie dobre rozwiązanie elegancki hotel z basenem bomba tylko tzrba dodać że będzie drogo
Cześć Karolina! Jestem ciekawa który lokal wybrałaś Pasadenę czy Czardasza,bo jeden i drugi jest ok.jak byś chciała wiecej informacji to Czardasz ma stronę www.Czardasz.pl
pozdrawiam !
właściciele pasadeny i czardasza to ci sami ludzie nie ma co się spierać kto z właściecieli jest milszy;-)))
Dzięki za wszystkie opinie, chyba jednak zostaniemy przy Zaścianku bo to Luzino jest strasznie dla nas daleko.

Inne tematy z forum Wejherowo

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

do góry