Widok

Pasażer pkp

Uwaga podróżni na dworcu pkp Gdańsk oliwa grasuje mnóstwo szczorow ta sytuacja się już powtarza kilkukrotnie i nikt z tym nic nie robi. W minionym tygodniu mój syn bal się wejść po bilet do Kasy bo w tym dniu po dworcu grasowaly o godzinie 7:10 3 duże szczury. Najgorsze to że pkp ma to gdzieś...
SKANDAL dworzec do zamknięcia nadaje się
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dziki tez?
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 13

Z taką odpowiedzią to ty wyglądasz na dzika
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A skąd pewność że nie szczurzyce?
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 12

Pasażerka

To prawda. Też widziałam szczury. Miasto ma to gdzieś. We Wrzeszczu to samo .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dworzec to PisPKP
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obok budynku dworca przechodzę codziennie, pod tunelem również, na peronach też jestem- tam szczurów nigdy nie widziałam.
Czyżby urzędowała jedynie w budynku dworca?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opinia

Skandal pisze się szczurów A nie szczorow
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i co z tego? szczury były i będą. Tylko histerycy się boją szczurów.

Bać się trzeba bandytów na dwóch nogach.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

No to macie swoją

Sterylizację kotów wolno bytujących i będzie tylko gorzej gdańsk miastem dzików i szczurów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Koty nie są od łapania szczurów.

Urząd miasta niech zrobi porządek z syfem dookoła i porozkłada trutki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo oliwa

Tam szczury są na codzień bez kultury
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

skandal !

A gdzie była ochrona dworca?!!! Powinni wyrzucic je !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kasy oliwa szczury kontroluja

A jak duże????może ganiały sie albo byli z pkp i chcieli sprawdzać bilety bo renoma upadła A ludzie jeżdżą bez biletów a szczury muszą sprawdzać bilety tych z renomy.
Skandal żeby tak się działo nawet dziki ostatnio jechaly na gape piły alkohol w pociągu relacją Gdynia główna-szczecin.
Czy to normalne ludzie nie reagowali a konduktor nawet nie wezwał SOK czy nie poprosił o bilet czy bał się ich czy jak.
PkP do wymiany tak jak tabor tramwajów.

Inflacja

Inflacja dotyka tez szczury. Musza sie przeniesc na jazdę SKM, pewnie byly zobaczyc po ile bilet

Zla kontrola

Czemu nikt nie z nimi nie zrobi???w godzinach wieczornych aż strach tam wejść.Nie dość że są nacpane to jeszcze agresywne.ostatnia sytuacja była że weszli policjanci na dworzec a szczury odrazu schowały lufki i zioło pod ławki.spisali je ale nic nie udowodnia.kolejna sytuacja kotki po nocach czekają koło dworca zatrzymują się samochody i zabierają je chyba uprawiają nierządy i się oddają za pieniądze.meneli też nie malo A najlepsze że są tam inne szemrane typki np jeden kocur sprzedawał narkotyki klienta dziki zrobiły na niego zasadzke i zakupy w kajdanki bo okazało się że są z CBŚ.kocur prosił żeby wypuścili ale byli nie ugięci.przyjechal radiowóz zapakowali na pakę dzik walna kopytem i pojechali z kocurem na komisariat.nie tylko oni tam są cwani.bezdomni tam nocują a nawet oddają potrzeby fizjologiczne z tyłu za budynkiem

Żaneta

Skandal pracownik ochrony koleji pyskaty ma zbyt mniemanie za duże o sobie codziennie go tu prawie widzę a jak się go coś zapytałam to powiedział nie jestem informacja pasażerska skąd firma bierze takich beszczelnych sluzbistow chyba z ormo. To nie sokista tylko zwykły prostak i cham nic więcej
A przełożeni mu powinni kupić łóżko bo narazie koczuje na ławce co jestem rano po bilet to ciągle tego faceta widzę chłop nie, ma życia prywatnego zwykły cham i prostak i bardzo jest wulgarny
do zwolnienia pieprzonego sluzbiste

Sebastian

Z Panią się zgadzam w 100% ma pani rację dzień w dzień rano widzę też tego pana na tym dworcu niech, robi co chce jego sprawa i niech tam siedzi ile chce.
Wozi się po tym dworcu jak by to był jego dworzec i myśli że jest Panem i władcą a tak nie jest.
skandal te Pan nie patrzy na wiek ludzi tylko do wszystkich mówi na ty ostatnio 3 dni temu byłem z żoną i zapytałem pana czy pomoże nam kupić bilet owszem pomógł
Cyt. Co powiedział : skończę patrol dworca to podejdę i wam pomogę ale cierpliwie poczekajcie bo sa sprawy ważne i ważniejsze. Ten pan to typowy pieprzony trep i nic więcej
Czyste chamstwo nic więcej od niego..

Ela zygocka

Ten pan powinien iść na emeryturę służb mundurowych...
Na banie mu siadło i to totalnie
do góry