Widok
Brawo. A jest jakiś hasztag tej akcji? Skoro była ostatnia prosta, to teraz jest ostatnia półprosta ostatniej prostej. Albo wiem. Runda honorowa. Teraz robicie rundę honorową.
Może ktoś kiedyś poprosi o ten certyfikat i będzie Ci raźniej. Mnie trochę smuciło, że nikt nie chce ode mnie papieru, że nie muszę ryja zakrywać. W końcu w MacDonaldzie w Ostródzie młody człowiek poprosił o okazanie. Wziąłem jeszcze frytki do tego i pojechałem dalej, do Dwernika.
Może ktoś kiedyś poprosi o ten certyfikat i będzie Ci raźniej. Mnie trochę smuciło, że nikt nie chce ode mnie papieru, że nie muszę ryja zakrywać. W końcu w MacDonaldzie w Ostródzie młody człowiek poprosił o okazanie. Wziąłem jeszcze frytki do tego i pojechałem dalej, do Dwernika.
Rozumiem .masz inne zdanie na temat szczepień,masz do tego prawo, ale po co atakować ludzi bez powodu ,nie chcesz nie szczep się ,nie mniej paszportu,nie wyjeżdzaj,siedz w domu ,skoro tak chcesz ,tylko jak zachorujesz ,oby nie ciężko, to mniej pretensje do siebie.Pomijam już fakt że piszesz nie na temat.
Nie gorączkuj się niepotrzebnie. Nie mam takiej mocy sprawczej, żeby w Polsce wprowadzić analogiczne decyzje, co w Austrii, więc na razie śpij spokojnie. Nie ukrywam, że podobają mi się austriackie decyzje. Na razie zarówno mnie, jak i tobie wolno okazywać własne poglądy.
Podkreślę z pewną dozą nieśmiałości wyrażenie - na razie. :)
Podkreślę z pewną dozą nieśmiałości wyrażenie - na razie. :)