Widok

Patio Róży budynek 5

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Kupiliśmy mieszkanie w Patio Róży budynek 5, ten do oddania szybciej, jest może ktoś na forum kto dokonał też takiego zakupu? Może jacyś sąsiedzi?
Pozdrawiam
;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zdradzisz gdzie byliście? Ja mam już upatrzone kafle ale w necie i teraz chcę zobaczyć je na żywo i przede wszystkim kupić tanio :)
Tak nadal taniej, gdzie indziej też mamy upusty ;)
Wystarczy wyjechać trochę poza trójmiasto, nie ważne w którą stronę i już cena idzie trochę w dół za to samo.

Przy wykańczaniu, jeśli nie chce się dużo przepłacić na agd/rtv czy zwykłej armaturze trzeba trochę poszukać a nie jechać do pierwszego lepszego sklepu ;)
Z upustem 10 albo 15%?
Akurat wybraliśmy kafle które wychodzą około 15 zł więcej na metrze w Bokaro, czas oczekiwania taki sam :)
Dość długo jeździłem za kafelkami i po mimo oferowanych nieznacznie niższych cen jak dochodziło do chęci zamówienia okazywało się że terminy mają dość odległe itp. Dlatego większość zamówiliśmy właśnie w Bokaro. Jeśli chodzi o ceny są dość korzystne. Do tego całkiem sympatyczna obsługa. Od razu rozwieję wątpliwość, nie nie pracuję w Bokrao :)
to pewnie zależy od kafli bo koleżanka z pracy miesiąc temu u nich zamawiała i te, które sobie wybrali akurat tam były najtaniej
Byliśmy, zobaczyć jaką mają ekspozycję ale kafle raczej gdzie indziej będziemy zamawiać bo w Bokaro drogo ;)
A byliście może w Bokaro za kaflami?
Z tymi kaflami to jak i u nas tylko czas nam się już kończy bo na kafle się czeka, przynajmniej te które wybraliśmy :/
Rozumiem, a ip też różne bo właśnie czasem z pracy piszę i stąd taka zmiana ;)

byliśmy wczoraj zobaczyć po dłuższej przerwie (bo ciągłe jeżdżenie nic nie daje, nie widać zmian :) ) i już nawet elewacje w jednym miejscu zaczęli robić. Myślę, że może być opóźnienie bo nowe umowy podpisują już z datą grudniową a nie listopadową. Poza tym niby 3 m-ce do obioru a jeszcze nie można wejść na budowę i nie wiadomo kiedy będzie można.

Wierzę, że jest zmęczenie ale jaki będzie efekt końcowy :)

My kuchnię chyba weźmiemy z Elbląga z firmy Verte, znajomi mają od nich i są zadowoleni. Ładnie się też prezentuje.

a kafle to .... co tydzień nowa koncepcja :)
Nie skojarzyłam ;P A tak ciężko jedynie po ip.

Ja już mam dość, kafle nie wybrane, kuchnie też nie, nie mamy nadal stolarza :/ ogólnie jestem tak zmęczona, że odechciało mi się tego mieszkania ;)

Widziałam, że dach już zaczęli kłaść i ocieplony do połowy, więc bliżej niż dalej już :)
z A ale budynek 6. Pisałyśmy wcześniej ze sobą (ja z log. Karolina) jak my byliśmy jeszcze na etapie podejmowania decyzji :)

Póki co jeździmy, patrzymy na swoje i zazdrościmy Wam :)
A z której klatki jesteś?
oj tak, plotkujący :) tylko, że u nas wersja kto komu ile chciał była inna :)

No tak, racja i całe szczęście, że jest trochę "ograniczony"
To pewnie z tym samym ochroniarzem rozmawialiśmy, taki plotkujący ;) Nam mówił, że to Hossa za mało chciała zapłacić i że właściciel blaszaki postawi.
W sumie nie wszystko może bo plan zagospodarowania trochę go jednak ogranicza.
My kiedyś rozmawialiśmy z Panem ochroniarzem i mówił, że Hossa chciała odkupić ten kawałek ale właściciel zażyczył sobie tak wygórowaną cenę, że póki co odpuścili i nie wiadomo czy się dogadają. Póki co wolno mu tam wszystko :(
Możliwe, zobaczymy. Ale te chaszcze przy tym naszym równym trawniku strasznie wyglądają ;/
hmmm. Garaże... skoro jest w każdym budynku hala garażowa, do tego dość sporo miejsc parkingowych. Mało trafiony pomysł, do tego z tego co widziałem ktoś już chyba próbował coś takiego po drugiej stronie i z marnym efektem.
Też to widzieliśmy, podobno garaże chce postawić.
Czy ktoś może wie na co chce przeznaczyć rolnik teren przed budynkiem numer 5. Widziałem ostatnio jak uzbrojony w pale grodził swój teren przed zmrokiem.

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Domy przy Jana Kazimierza w Gdyni (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w Gdyni Zachód. To główny kierunek w jakim rozwijało się będzie to miasto....

Grand House Comfort i Premium (25 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...

Dynamiq (9 odpowiedzi)

Osiedle Dynamiq powstaje blisko lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego i z dala od zgiełku...

do góry