Widok
Tak :) na Patio :)
Jest tam nas sporo - nie tylko na Patio, ale i na kolejne ich inwestycje, także myślę że jest tam bardzo dużo przydatnych informacji m.in od osób już mieszkających na Sokółce, od klientów Hossy (rewelacyjnie doradzą z czym uważać :)) i od tych którzy planują i w jakiś sposób przesądowali już rynek.
Jest tam nas sporo - nie tylko na Patio, ale i na kolejne ich inwestycje, także myślę że jest tam bardzo dużo przydatnych informacji m.in od osób już mieszkających na Sokółce, od klientów Hossy (rewelacyjnie doradzą z czym uważać :)) i od tych którzy planują i w jakiś sposób przesądowali już rynek.
Właśnie kupiłem mieszkanie w Patio Róży - jest winda, hala garażowa, cisza i spokój. Wykończenie mieszkanie wysoki standard, jednak ścianki działowe z karton gipsu, nie można zainstalować przesuwanych drzwi.
Podczas przyjęcia stwierdziłem ponad 20 usterek, ale je usunięto w przeciągu 3 tygodni. Uwaga podpisuje się 2 akty notarialne - jeden na mieszkanie, drugi /za ponad miesiąc na halę garażową/. Przed blokiem zbyt wąskie miejsca postojowe.
Podczas przyjęcia stwierdziłem ponad 20 usterek, ale je usunięto w przeciągu 3 tygodni. Uwaga podpisuje się 2 akty notarialne - jeden na mieszkanie, drugi /za ponad miesiąc na halę garażową/. Przed blokiem zbyt wąskie miejsca postojowe.
Patio Róży ma ukryte ceny. Deweloper kusi ceną za 3,5 tys / m. Ale cena wlicza metry pustki nad pokojem w mieszkaniu dwupoziomowym. Żenada! Jest to również niezgodne z prawem. Hossa odwala wielką ściemę, sprawa w sam raz dla UOKIK. Cena realna jest relatywnie wysoka ale nie każdy to zauważy i czasem kupi przeciętne mieszkanie, w przeciętnej cenie za to z dala od miasta.