Widok
Patrycja - opinia
W październiku 2019 udałam się do sklepu aby zakupić całe wyposażenie łazienki. Po niecałych 2h wszystko było skompletowane. Asortyment sklepu jest spory, co jest dużym atutem. Pani Magdalena, która mnie obsługiwała stworzyła wizualizację łazienki z produktów, które wcześniej wybrałam. Według mnie usługa wizualizacji powinna być oferowana w każdym tego typu sklepie, gdyż należy zobaczyć czy wszystkie wybrane produktu do siebie pasują i współgrają. Obsługa sklepu jest pomocna i uprzejma a realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo. Dużym plusem jest też kontakt mailowy i telefoniczny w celu dogadania szczegółów, który przebiegał bez problemu i bez opóźnienia. Sklep oferuje transport produktów ze swojego magazynu do lokalu. Niestety z tego skorzystać nie mogłam, gdyż pech sprawił, że samochód trafił do naprawy. Jednakże obecnie na rynku istnieje tyle firm przewozowych, że nie ma problemu z zamówieniem transportu nawet całej łazienki. Podsumowując serdecznie polecam skorzystanie z usług Purio Łazienki. Cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie.
Moja ocena
Purio Łazienki
kategoria: Armatura łazienkowa
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6