Widok
Patryk - ocena
Stanowczo odradzam usługi warsztatu Stanley w Gdyni. Moje doświadczenie z tą firmą było skrajnie negatywne i budzi poważne zastrzeżenia co do ich uczciwości oraz jakości pracy. Podczas naprawy mojego samochodu, finansowanej z ubezpieczenia sprawcy, próbowano mi insynuować, że uszkodzenia maski były wcześniejsze, całkowicie pomijając przy tym fakt niewymienionego pasa przedniego. Po kilku miesiącach, demontując zderzak, aby zamontować drugi nowy reflektor odkryłem, że belka przednia zderzaka jest w fatalnym stanie warsztat kompletnie zignorował tę usterkę, licząc, że nie zostanie ona wykryta. Za te trzy elementy, których naprawa lub wymiana została wykonana w sposób wysoce niezadowalający (wliczając w to nawet nieprawidłowo zamocowany zderzak), warsztat bez skrupułów zażądał ponad 4 tysięcy złotych. Takie praktyki, obejmujące brak profesjonalizmu, ignorowanie usterek i ewidentną próbę oszustwa. Apeluję do wszystkich potencjalnych klientów o omijanie tego warsztatu szerokim łukiem i poszukanie rzetelniejszej oraz bardziej kompetentnej obsługi.