Widok
Patryk - ocena
Chciałbym z całego serca podziękować mecenasowi Piotrowi , szczerze polecić jego usługi każdemu, kto znalazł się w trudnej sytuacji życiowej. Była żona wytoczyła przeciwko mnie sprawę o zwrot nakładów na dom. Dla mnie był to ogromny cios i początek niesamowicie stresującego okresu. Cała ta batalia sądowa ciągnęła się przez aż 6 długich lat. Przez pierwsze 5 lat walczyliśmy w sądzie pierwszej instancji o sprawiedliwy wyrok w sprawie tych nakładów, a kolejny, cały rok trwała jeszcze ciężka sprawa apelacyjna. Kiedy wydawało się, że to wszystko nie ma końca, pan Piotr ani na chwilę nie odpuścił.Od samego początku podszedł do mnie przede wszystkim jak do człowieka. Spokojnie wysłuchał, przeanalizował dokumenty i przygotował świetną, skuteczną strategię obrony. Przez te wszystkie lata regularnie informował mnie o postępach, tłumaczył zawiłe kruczki prawne na prosty, ludzki język i zdejmował ze mnie ten cały sądowy ciężar. Ostatecznie sprawa zakończyła się naszym pełnym sukcesem i wygraną w sądzie obroniliśmy się na każdym etapie, także w apelacji. Ta wygrana to wyłącznie zasługa Pana Piotra. Dziekuje z całego serca.