Widok

Paw

Czy jest dozwolone trzymać pawia w Bojanie na osiedlu??? Nie będę wymieniać po nazwisku kto takiego trzyma , ale on strasznie się drze zwłaszcza rano. Wcześniej mieli koze, która meczała całe dnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Co tam paw, polecam zakupic Kakabure, albo Derkacza krzykacza :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super ;) właśnie podziwiam,, śpiew " mojego pawia :) a bardziej czekam na kolejne,, hejty" i posty sąsiadki bo nie wiem czy od wiosny jeszcze powiększać moje małe zoo :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zatem dobre wiesci bowiem już się martwiłem że przejął się hejtem i wykorkował:)
Niebawem będzie miał więcej kumpli na „osiedlu” może dodadzą mu otuchy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Paw ma się bardzo świetnie :) dołączyło do niego towarzystwo jak wspomniałem powyżej :) pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co jest z Pawiem .Żyje jeszcze czy wigilia go wchłonęła ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepszy paw w garści ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I basta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wolność Tomku w swoim domku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kozka była cudowna, przyjezdzalam do niej z drugiego końca Bojana, tak tylko popatrzeć na nią. Nie rozumiem jak ludziom może przeszkadzać paw czy koza. A co powiecie na sąsiada, który w godzinach nocnych wsadza dziecko na grający samochód zdalnie sterowany i hałasuje, nie patrząc, że dookoła ludzie śpią. Oczywiście z dewizą,,jestem u siebie,,Ludzie inteligentni i kulturalni wiedzą, że również na swoim podwórku obowìązują jakieś zasady a cisza nocna jest przestrzegana

Zawsze mnie zadziwia, jak to jest, że spytasz o pogodę, a ludzie na ciebie nawrzeszczą, że masz pretensje o to, że deszcz pada. Powiesz, że słońce świeci - usłyszysz, że nigdy nic ci nie pasuje. Skąd się bierze ten nieprawdopodobny pęd do całej litanii (z życiorysem włącznie) bzdetów, które ktoś rzekomo myśli lub sądzi? Jeszcze mi napisz, że pewnie z PiS-u jestem i już będziesz mieć komplet argumentów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jako wielbicielka kóz (genialnie strzygą trawę i ogólnie są świetnymi zwierzakami, mądre i wierne jak psy) mogę dorzucić swoje trzy grosze w temacie - kozę można adoptować od animalsów (otoz animals). Co się natomiast tyczy produkcji mleka (czyli kwestia zapładniania), to nie wiem, bo nie spożywam akurat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak z innej beczki:
Też myślę o kozie koło domu. Mam pytanie gdzie najbliżej Bojana jest jakiś zawodowy Cap co by tą kózkę co roku zapładniał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chciałem w poprzedniej wiadomości dodać że jeżeli Pani zachowanie wobec dzieci się nie uspokoi to koza wróci na osiedle :))
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Karolino! Tak, koza jak i paw należą do,, mnie", kozy na czas obecny nie ma ale jeżeli Pani się nie uspokoi i nie przestanie się wdzierać na swoje dzieci co również tak samo u nas na podwórku genialnie słychać o co są afery to prędzej czy później do Pani zapuka opieka społeczna. Na tak zwanym przez Panią osiedlu ( gdzie mieszka Pani obok chlywa, działek, pól i budujących się domów) jest dozwolone trzymanie Pawia i kozy! Pani to chyba za dużo śni o bezludnych wyspach :) Ahh.. Radzę zainwestować w zarąbiste wakacje bo od jutra kogut wbija na osiedle!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

To twoje widać priorytety. Rozumie ze teraz wszyscy mamy pytać ciebie o zgodę, ustalenie terminu, oraz menu na towarzyskie spotkania. Szeryf sie znalazł, startuj w. wyborach, masz okazje

Znowu problem z czytaniem. Nic mi nie przeszkadza. Sęk w tym, że to jest jedyne, co się tutaj teraz liczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

A co tobie kiełbasa przeszkadza i piwo, jak dla mnie możesz grillować trawę, bakłażany nawet starego buta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem, co? Po pierwsze to nie ja zgłaszałam zastrzeżenia do pawia, u mnie żadnego pawia nie ma. Po drugie nie miałabym nic przeciwko domom w pobliżu, gdyby ludzie w nich mieszkający zachowywali się w sposób cywilizowany. A zachowują się klasycznie: jestem pan na włościach, mogę wszystko, bo to moja ziemia jest teraz. Hałasują (ostatnio kosiara chodziła o 23), śmiecą, smrodzą, nie liczą się z niczym ani z nikim. Quady pokupowali i straszą okoliczne zwierzęta, skutkiem czego także żurawie, które co roku budziły mnie swoim pięknym krzykiem, przestały tu zaglądać. Brajankowo. Ważne, żeby kiełbacha na grilla była i piwsko się zgadzało.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chcesz mieć naokoło spokój? Kup 100 hektarów ziemi, zbuduj dom w samym centrum, a naokoło wybuduj murowany płot na 4 metry. To wygląda tak że ja mogę sobie postawić dom, ale ktoś obok mnie nie może postawić domu bo ja chcę mieć spokój. Przecież to oczywiste że w Bojanie przy trójmieście będzie dużo zabudowań, bo wszyscy z miasta tam pouciekają by mieć spokój. Jak chcesz mieć spokój to możesz kupić dom na wschodzie polski, tam mogę zapewnić że będziesz miała spokój.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgłosiłaś łapówkę, to poważna sprawa. Teraz Ty możesz mieć jeszcze jeden kłopot, poważniejszy od pawia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (44 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (3 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (26 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

do góry