Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą Lange z biura AGhouse Nieruchomości! To pośredniczka, która naprawdę słucha uważnie potrzeb klienta od pierwszego kontaktu dokładnie dopytała, na czym mi zależy, i natychmiast trafiła w dziesiątkę z odpowiednią ofertą. Bez błądzenia, bez pokazywania przypadkowych mieszkań od razu wiedziała, czego szukam.
Pani Aleksandra to przy tym bardzo miła i sympatyczna osoba, z którą współpraca to czysta przyjemność. Prowadziła cały proces sprawnie, konkretnie i bez zbędnego stresu zawsze dostępna, dobrze zorganizowana i szczerze zaangażowana. Pomagała we wszystkich formalnościach okołozakupowych, urzędowych i papierkowych od przygotowania dokumentów, przez sprawy w urzędach, aż po finalizację transakcji u notariusza. Dzięki temu miałem pewność, że nic nie zostanie przeoczone. Doceniam jej profesjonalizm, świetną znajomość rynku i przepisów oraz to, że na bieżąco informowała mnie, na jakim etapie jesteśmy. Formalności zostały dopięte na ostatni guzik.
Trudno o lepszego specjalistę. Z czystym sumieniem polecam Panią Olę każdemu, kto szuka zaufanego i skutecznego pośrednika nieruchomości. Dziękuję za profesjonalną pomoc.