Widok

Pawilony obok szkoły

Musze to napisac, bo chadzając do sklepu ciągle rzuca mi się w oczy zbyt wysoki beton nad drzwiami i witrynami. Mam wrażenie, że jest sporo za wysoki i wygląda to koszmarnie. Beton nad drzwiami jest niemal rowny calej kondygnacji. Panowie być może błędnie odczytali wymiary z projektu. Może ktoś powinien to skontrolować ? Pomijam już fakt czy to runie czy nie, ale jesli chodzi o estetyke jest wstrętne.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
FreshMarket masakra....Już jasieńskie Sano (koszalińska spółka przejęta przez Litwinów) to lepsza opcja. Merkus,MaxKsavier,Kupiec sklepy ludzi stąd super zatowarowane różnymi produktami i z konkretnym wyborem taki sklep powinien być na każdym osiedlu. Freshe,Zabki MidEuropy to sklepy na dokupienie maks 2,3 produktów po 20 godzinie. Ogólnie najgorsza opcja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
A mi się marzy tutaj eko-sklep...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fresh i żaba , jkby nie mogli otworzyć np Max&Xavier , fajnego, porządnego sklepu. Tu w okolicy nic takiego nie ma , netto albo biedra, lewiatan , żaba i fresh , brak porządnego sklepu !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
podobno po świętach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś się orientuje kiedy otwierają tę budę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Trzeba było zadzwonić do biura netto i zamówić te swoje dwie rzeczy, na pewno by dostarczyli i zadzwonili że są do odbioru.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zielonej części pawilonu będzie Freshmarket. Czyli większa Żabka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
mieli jednego wspólnego wąsa?:):)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jadąc widziałam jak naklejali reklamy dziś rano jacyś panowie z wąsem. Na pawilonie pierwszym od netto naklejono reklamy rosman. Także na pewo będzie rosman w pierwszym pawilonie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosta sprawa, przestać robić tam zakupy. Wiem, że to najbliższy sklep na osiedlu, ale ja zrezygnowałem z niego, właśnie ze względu na kolejki, jeden wielki bałagan w sklepie, i za razem nic nigdy nie ma. Wolę podjechać do biedronki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co by nie pootwierano to miejmy nadzieję, że nie przytrafi się podobna obsługa jak w netto. W dniu dzisiejszym weszłam po dwie rzeczy i obu nie było. Wychodząc bez niczego mijałam kolejkę około 10 osób, gdzie tylko jedna kasa była otwarta. No to już by był szczyt wszystkiego jakbym musiała z dwoma produktami wystawać pół godziny do jakiejś kasy. Na szczęście nie było tego co chciałam kupić.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sprzedawca-gdansk-kokoszki-ogl58736158.html

Proszę link na dowód że Nowak będzie na Kalinowej (ogłoszenie z wczoraj)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
w końcu będzie gdzie się wybrać na uzupełnienie tipsów
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z tego co pamiętam kilka mięsnych już splajtowało na dzielnicy. A teraz jest stoisko mięsne w netto i ponoć zakłady Nowak się wycofały z pomysłu otwarcia sklepu tutaj.
Słyszałam natomiast, że ma być w to miejsce otwarty jakiś nowy gabinet wizażu i stylizacji, nie wiem tylko czy sieciówka czy jakiś prywatny inwestor. Jeśli by tak miało zostać to chwilę obecną były by Rossman, pepco, sklep rybny i gabinet wizażu i stylizacji.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mięsny - Nowak (są ogłoszenia w sprawie pracy na nowy obiekt na Karczemkach)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Witam, czy Ktoś z Państwa orientuje się jakie sklepy pojawią się w tym pawilonie? Niestety nie przebrnęłam przez wypowiedzi nt. niezadowolenia niektórych z pracy netto i innych, zupełnie nie związanych z tematem ;)

Rossmann, Pepco, jakiś mięsny, rybny?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Między chodnikiem, a ogrodzeniem wykopali duży tunel i mieszają w kablach od skrzynki z gazem... Na chodniku leży góra piasko-ziemi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pisałam do Rossmanna kiedy planują otwarcie i dostałam odpowiedź, że jeszcze nie mają ustalonej daty. Chyba mają problemy z odbiorem budowlanym, bo skąd taka zwłoka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Coś się rusza w kwestii pawilonów http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kierownik-sklepu-ogl58684690.html :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Cicho... Ciemno ...
Ktoś coś wie na temat w najbliższej przyszłości owych sklepów?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry