Widok

Pawilony obok szkoły

Musze to napisac, bo chadzając do sklepu ciągle rzuca mi się w oczy zbyt wysoki beton nad drzwiami i witrynami. Mam wrażenie, że jest sporo za wysoki i wygląda to koszmarnie. Beton nad drzwiami jest niemal rowny calej kondygnacji. Panowie być może błędnie odczytali wymiary z projektu. Może ktoś powinien to skontrolować ? Pomijam już fakt czy to runie czy nie, ale jesli chodzi o estetyke jest wstrętne.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
naprawdę straszne też nie wiem jak to przeżyję
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 14
To nie beton tylko nadbudowa ze sklejki otynkowana :@! Ludzie nie macie jakiś innych problemów tylko takie bzdury tutaj wypisywać. ? smutne
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12
potwierdzam, sklejka :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Sklejka czy nie wygląda to okropnie. Strach pomysleć czym odużali się budowniczy że postawili taki drapak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
"wysoki beton" jest po to aby zmieściły się reklamy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
stary ja bym na twoim miejscu zgłosił to gdzieś wyżej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kiedys było tak ładnie zielono jak się wjeżdżało na nasze osiedle, teraz wszędzie beton, i każdy budynek z innej parafii.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokladnie. Wszystko zaleja betonem. Ja juz myslalam, ze blok - tasiemiec na Azaliowej to przegiecie a teraz jeszcze te straszne pawilony.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
No i dziś widziałam, że wymalowali połowe tego paskudztwa na czerwono.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i mamy na dzielnicy juz rąbutne zolcie, pomarancze i czerwienie. istna kakofonia kolorow ;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja się cieszę:)
Do Rossmana będzie blisko i do Peppco. A nie wszędzie autobusem: 15 minut pieszo na przystanek Karczemki, potem czekać aż coś łaskawie podjedzie, kolejne 15 minut w busie (Jasień)... albo i więcej 35 minut (Morena). Do centrum można zapomnieć, dzisiaj jechałam do Huciska 50 minut !!! ok godziny 10:00 (skandal).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
I co z tego jak do niczego to nie pasuje, z niczym się nie komponuje. Na każdym kawałku trawnika powciskane jakies budy-slumsy, tasiemce czy inne domy starców. Zeby to chciaż jakos wyglądało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kama, możesz się przeprowadzić na Orunię, skoro nowe pawilony wyglądaj według Ciecie jak budy-slamsy:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
A wg ciebie jak ? Zrob sobie z nimi fotki i powysylaj rodzinie, znajomym. Poza tym sama się przeprowadź. Pierwsza tu byłam przed pawilonami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
wydaje mi się że do sklepu idziemy po towar/produkt a nie po to aby pstrykać sobie selfie.. jeśli wizualizacja Karczemek z nowymi budynkami się nie podoba.. trudno - wydaje mi się że da się żyć z takim ciężarem..:). szczerze to nie widziałam jeszcze dzielnicy w której wszystkie budynki są idealnie skomponowane .. bez przesady.. myślę że uwag typu "ależ ten budynek jest paskudny" nikt nie potraktuje poważnie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ten post jest po prostu bez sensu. "Za wysoki beton nad drzwiami" - jaki to ma wogóle wpływa na osiedle? Wiele rzeczy można poprawić, ale to akurat jest inwestycja prywatna i nie widzę w niej nic szczególnie rażącego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja widzę i to bardzo rażącego bo kosztem zieleni i drzew (których na naszej dzielnicy jest jak na lekarstwo) budują kolejne sklepy....;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
Proponuję Pani kupić dużą działkę na osiedlu i posadzić drzewa. Chętnie będę chodził tam z moim psem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
moim psem czyli obsr*jparkiem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry