Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Prawdziwie miło wątek zamknięty Najsympatyczniejsze i superprofesjonalne panie paznokieciary
~Hania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 września 2017

Cudowne! wątek zamknięty Polecam wszystkim Salon Paznokieciarnia bardzo serdecznie. Pełen...
~Panna Młoda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

Piękne paznokcie i relaks wątek zamknięty Do Paznokieciarni trafiłam przypadkiem, ale już się z nią nie rozstanę....
~dagmara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 września 2015

Polecam wszystkim wątek zamknięty Polecam Panią Tatianę,robi piekne pazurki :)
~kobieta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 lipca 2015

Pani Justynka jest niesamowita :) wątek zamknięty Jestem klientka Paznokieciarni już tak długo że nawet nie pamiętam od kiedy...
~Iza
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 grudnia 2011

Korzystaj z profesjonalnego doradztwa wątek zamknięty Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne...
~Aga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 czerwca 2011

Naprawdę warto wątek zamknięty Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super...
~Agnieszka
-

dodano: 18 czerwca 2011

Odradzam wątek zamknięty Witam. Niedawno zakupiłam w Paznokieciarni cały zestaw do akryli. Niestety...
~Bardzo Rozczarowana
1

dodano: 31 sierpnia 2009

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Witam! Ja w paznokieciarni zakładałam sobie rzęsy. Justynka robi to z taką...
~Ewa
-

dodano: 15 lutego 2011

POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !!! wątek zamknięty Witam ! Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych tam usług przez p. Justynkę...
~Kasia
-

dodano: 28 listopada 2010

ada81 - opinia wątek zamknięty Generalnie dobre podejście do klienta, elastyczność w terminach, z jakości...
~ada81
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 września 2009

Re wątek zamknięty Kochana przedmowczyni, zapewne kupilas pędzelek za mniej niż 30 zł, nie miej...
~Majka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry