Widok
Pedagogika w Gdyni Grabówku
Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na grabowku w Pomorskiej Wyzszej Szkole Pedagogicznej... Chcialam spytac jak jest z egzaminami w tej szkole i przedmiotami,chodzi mi o studia zaoczne na pedagogice wczesnoszkolnej i przedszkolnej- czy do nauki starcza to co na wykladach i cwiczeniach czy koniecznie trzeba zeby zaliczyc korzystac z dodatkowych ksiazek?? Moje dtrugie pytanie to jakiego rodzaju sa egzaminy?Otwarte,zamkniete,testowe, otwarte??? I przede wszystkim czy jest ciezko, czy jak czlowiek sie jednak troszke uczy to wszystko slicznie pozalicza?:-) Jaka jest wasza opinia o tej szkole??Prosze o pomoc bo chce tam isc od pazdziernika i robic tam drugi fakultecik:-) Z góry dzieki
Wiesz, jak dla mnie to odpowiedzi na takie pytania nigdy nie sa obiektywne. Bo jak pytasz czy łatwo czy ciężko to osoba, której nauka przychodzi łatwo oczywiście powie, że totalny luzik, a ktoś kto musi poświęcić trochę czasu na opanowanie materiału będzie narzekał, że strasznie ciężko :-)
Czy egzaminy sa testowe czy opisówki. To też się zmienia. U mnie np. powiedziano, że będzie test, przychodzimy na egzamin a tu opisówka :P
Czy wystarcza notatki, czy trzeba korzystać z dodatkowych pomocy. To też zależy zapewne od tego jakie by się chciało miec oceny :))
Ale życzę powodzenia :)))
pzdr
Czy egzaminy sa testowe czy opisówki. To też się zmienia. U mnie np. powiedziano, że będzie test, przychodzimy na egzamin a tu opisówka :P
Czy wystarcza notatki, czy trzeba korzystać z dodatkowych pomocy. To też zależy zapewne od tego jakie by się chciało miec oceny :))
Ale życzę powodzenia :)))
pzdr