Widok
Pedatra- ul. Kartuska( Siedlce)
Witajcie:)
Mam pytanie odnośnie wyboru pediatry w przychodni na ul. Kartuskiej bądź w poliklinice MSWiA. Macie kogoś godnego poleenia, któremu mogłabym zaufać i powieżyć opiekę nad moim Maluszkiem??
Podobno trzeba mieć pediatrę wybrango już będąc w spzitalu po porodzie.
Doradzcie, bo mieszkam w tej okolicy od niedawna i nie orientuję się w tej kwestii.
Mam pytanie odnośnie wyboru pediatry w przychodni na ul. Kartuskiej bądź w poliklinice MSWiA. Macie kogoś godnego poleenia, któremu mogłabym zaufać i powieżyć opiekę nad moim Maluszkiem??
Podobno trzeba mieć pediatrę wybrango już będąc w spzitalu po porodzie.
Doradzcie, bo mieszkam w tej okolicy od niedawna i nie orientuję się w tej kwestii.
mamtu, dr Banach jest ok ?
My do niej należymy, ale zawsze małą rejestruję do dr Paluszyńskiej, bo dr Banach niestety zrobiła na mnie bardzo kiepskie wrażenie :(
Być może na taki dzień trafiłam, nie wiem, ale jakoś dr Paluszyńskiej zaufałam bardziej, a również ona jakoś bardziej nami się przejęła
Dobrze jednak wiedzieć, że dr Banach również jest godna polecenia i w razie czego mogę do niej iść
My do niej należymy, ale zawsze małą rejestruję do dr Paluszyńskiej, bo dr Banach niestety zrobiła na mnie bardzo kiepskie wrażenie :(
Być może na taki dzień trafiłam, nie wiem, ale jakoś dr Paluszyńskiej zaufałam bardziej, a również ona jakoś bardziej nami się przejęła
Dobrze jednak wiedzieć, że dr Banach również jest godna polecenia i w razie czego mogę do niej iść
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Kasiu, może faktycznie miała kiepski dzień, albo my zawsze mamy szczęście. ;)
Bardzo lubię w Niej to, że nie zbywa moich upierdliwych pytań i że zawsze poświęca nam duuuużo czasu.
To dzięki Niej u Młodego wykryto ONM i zalecono rehabilitację.
Podczas ostatniej wizyty, kiedy miałam wątpliwości czy zaszczepić na ospę czy nie - przedstawiała mi sprawę jasno i rzeczowo chyba z 20 minut.
A jak miała wątpliwości dotyczące wyników badań Młodego (badania poziomu hormonów) - sama podpytała specjalistów w szpitalu (chociaż wcale nie musiała tego robić) i przysłała mi sms-em informację, że wszystko jest ok.
Dla mnie tak wygląda zachowanie lekarza "z powołania". :)
A Paluszyńską też lubię - i nie mam tu na myśli szczególnych sympatii ze względu na charakter. ;) Uważam Ją za świetnego specjalistę. Jest bardzo ostrożna w swoich ocenach, ale za to bardzo skuteczna w działaniu. :)
Bardzo lubię w Niej to, że nie zbywa moich upierdliwych pytań i że zawsze poświęca nam duuuużo czasu.
To dzięki Niej u Młodego wykryto ONM i zalecono rehabilitację.
Podczas ostatniej wizyty, kiedy miałam wątpliwości czy zaszczepić na ospę czy nie - przedstawiała mi sprawę jasno i rzeczowo chyba z 20 minut.
A jak miała wątpliwości dotyczące wyników badań Młodego (badania poziomu hormonów) - sama podpytała specjalistów w szpitalu (chociaż wcale nie musiała tego robić) i przysłała mi sms-em informację, że wszystko jest ok.
Dla mnie tak wygląda zachowanie lekarza "z powołania". :)
A Paluszyńską też lubię - i nie mam tu na myśli szczególnych sympatii ze względu na charakter. ;) Uważam Ją za świetnego specjalistę. Jest bardzo ostrożna w swoich ocenach, ale za to bardzo skuteczna w działaniu. :)
Super, dzięki za opinię. Paluszyńska, tak jak piszesz ostrożna jest w tym co mówi, ale jak już zaczyna działać to bardzo skutecznie, my również dr Paluszyńskiej zawdzięczamy kilka wynalezionych "uchybień"
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Ja mogę co nieco powiedzieć o dr Paluszyńskiej.Dr Paluszyńska to jedna wielka pomyłka. Moje bliźniaki były jej pajetami przez 3 m-ce i to jest o 3 m-ce za długo. Nie zna norm dla badań laboratoryjnych dla dzieci, diagnozuje wg norm dla osób dorosłych, zleca badania bo dane książkowe tak nakazują a nie objawy kliniczne, w związku z czym nic z tych badań nie wynika, poza niepotrzebnym kluciem małych dzieci!!! Często coś zleca, a potem się dziwi ze ona takie badania zleciła??? Diagnozy (nietrafione) stawia nie ruszając się zza biurka, a na pytania odpowiada jednym słowem. No i ten ton -to nie jest ton dobrego lekarza - jakby miała za złe, że ktoś w ogóle do niej przyszedł i zabrał jej czas na picie kawy!!!Opryskliwa, nieuprzejma, oschła,no i przede wszystkim NIEDOUCZONA!!! SAMA PRZYCHODNIA JASIEŃ TO TEŻ JEDNA WIELKA POMYŁKA!!!