Widok

Pediatra Osowa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecacie?

i czy ktoś zna dr Pietrzak-Pączek? proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam jej. Ja chodze z córcią do dr. Godlewskiej
Ja chodzę do Pączek..Godlewska ostatnio nawet nie osłuchała mojego syna.Pączek jest OK tylko czasami zbyt wyolbrzymia sytuację....
no właśnie ja też mam czasami wrażenie, że przepisuje za dużo leków, dlatego szukam kogoś lepszego
i czesto stawia błędną diagnoze- Pietrzak oczywiście
ja też chodzę do Pietrzak ale jak dla mnie jakaś mało doinformowana i czasami bzdety gada. na różne choroby przepisuje te same leki i zawsze dużo. chciałam się przenieść do Godlewskiej ale póki co dziecko zdrowe.

Taki problem dla mieszkańców Osowy,żaden wybór: pediatrzy od niechcenia, ginekolodzy maskakra poprostu-przekonałam się na własnej skórze,całą ciąże do Sopotu jeździłam,i wygląda na to że z dzieckiem też będę musiała....
hehe no ginekolodzy to juz naprawde porażka
tez mieszkan w osowie i tylko chodze tam do judyna. Bo sadze ze to dobry lekarz. A do ginekologa i dentysty to tylko bojano. Czysto az miło sie idzie i fachowa pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie Łaszcz jest najlepszym lekarzem ;-)
o Judimie wole się nie wypowiadac, bo ciśnienie mi podskoczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się Laszcz to konkretna babka zbada nawet wątrobę idąc z bólem gardła-lubie ją:))
wyciągam

może ktoś jeszcze się wypowie
Słyszałam że ma powstać za niedługo nowy gabinet ginekologiczny przy osiedlu Pana Tadeusza(koło poczty ul. Kielnieńska)- wiem od developera że wykupiono juz lokal. Mam nadzieję że będzie to ktoś kompetentny :)

pozdrawiam
słyszalam o Łaszcz dobre opinie ale ja akurat mam z nią niefajne doświadczenie. na początku ciąży zapisałam się do niej i poszłam aby mnie osłuchała i poprosiłam o skierowanie na badanie ogólne moczu i krwi. laska po prostu potraktowała mnie z góry. zaczęła wykrzykiwać kto mnie w ogóle do niej zapisał bo ma komplet pacjentów itp. od razu odechciało mi się z nią gadać. nie wspomnę o reakcji na prośbę o skierowanie, to dopiero mi mowę walnęła. tak się na nią wk***, że nie mogłam się uspokoić ze złości. nie dosyć, że człowiek płaci te durne składki od tylu lat, w ogóle nie korzysta (przynajmniej ja) z usług lekarzy na nfz to jeszcze zostaje tak potraktowany. oczywiście nie dostałam skierowania ale za to tak mnie przebadała, nie wiem po co, że chciałam się jej zapytać czy przypadkiem nie zmieniła specjalności. przepisałam się do Wasilewskiej, zbyt miła nie jest ale pod koniec ciąży jak byłam u niej i jak powiedziałam, że mam od zawsze wysoki puls to od razu ekg mi zrobili w pokoju obok. nie musiałam się prosić o skierowanie a właściwie to po to się do niej udałam.
zgroza! oczywiście cała ciąża prywatnie i wszystkie badania również!
Hmmm dla mnie Łaszcz zawsze jest bardzo milutka, zawsze pyta o męża (również sie u niej leczy) i o córcie :)
Zawsze uśmiech na twarzy i zawsze cholernie pomocna :)
Łaszcz jest z*******a, profesjonalna !!

Babka jest mega kompetentna, jak na państwową służbę zdrowia to dla mnie szok !
oooo ginekolog na Kielnieńskiej suuuuuuuuuuuper będę miała 5 kroków1!!!Dziwi mnie opinia i Łaszcz bo to super babka!!dla sprostowania-zrozumiałam wypowiedź jakby chodziło o ginekolog?ale Łaszcz to ogółny lekarz.........
ja nie polecam Pietrzak-Pączek!!!!!

baba jest niedouczona i pieprzy farmazony!!!

dobrze, że trafiłam w końcu do innej pediatry, aż się za głowę załpała jak się dowiedziała jakie tamta stawia diagnozy!!
Pani Pietrzak- Pączek moje maleństwo chciała 3 krotnie wysłać do szpitala w przeciągu 6 miesięcy z byle powodu. Przenieśliśmy się do Dr Godlewskiej i co się okazało- moje maleństwo jest zdrowiutkie ( teraz ma 3 latka) a dr Pęczak powinna jakaś komisja się zainteresować. Ona nie jest pediatrą- to pomyłka nie lekarz.
o ginekologach mam takie samo zdanie! beznadzieja!
A co do pediatry to moją małą zapisałam do dr. Borys. Kiedyś mnie leczyła więc mam do niej zaufanie. Zobaczymy co będzie dalej, na razie byłyśmy na 1 wizycie:)
A co do ogolnego- to tylko Judym! bo jak byłam w ciazy i poszłam ..chyba do wasilewskiej to zapisała mi ibuprom, który jest przecież zakazany.Porażka!
do góry