Widok

Pediatra Osowa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecacie?

i czy ktoś zna dr Pietrzak-Pączek? proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam , to nasza doktor bylismy u niej raz i to byl pierwszy i ostatni raz , ma duzo zawsze podejrzen co to za choroba tylko szkoda ze nie trafnych i nie jednego , wiec jak mała jest chora wzywamy prywtnie lekarza , nie mam zamiaru testowac czy pani doktor trafi czy nie z rozpoznaniem , wogole wydaje mi sie ze ta przychodnia to jedno wielkie nieporozumienie pozdrawiam
polecenia godna doktor Podsiadło ale prywatnie
Chodzę do pani doktor Pietrzak-Pączek z córcią już 3-letnią dosyć regularnie, bo odkąd mała chodzi do przedszkola, często choruje. Nie mogę narzekać na panią doktor, zawsze wysłucha, osłucha, zbada od stóp do głów, przy zapisywaniu leków bierze pod uwagę ogólną kondycję dziecka i historię choroby, a nawet moje sugestie, bez problemu robi diagnostykę oraz daje skierowanie do specjalisty, jeśli sytuacja tego wymaga. Mam porównanie z dr Godlewską, u której bywamy awaryjnie - jest bardzo miła i ma świetne podejście do dzieci, ale zwykle nawet do gardła nie zajrzy, że o uchu nie wspomnę, a ostatnio zdiagnozowała zapalenie płuc, którego nie było...
Nie wiem jaka jest Pani Pietrzak bo miałam jednorazowy, awaryjny kontakt, ale Pani Godlewskiej nie polecam. Nie beda dziecka bo i po co, skierowania pomimi zaleceń poszpitalnych dziecku też nie dała. naprawdę szkoda naszych pieniędzy na takich lekarzy, dno.
ja chodzę z małą do Borys
byłam tez prywatnie u Podsiadło ale nie przypadła mi do gustu :/
Dziewczyny wiecie jak to jest z wizytami domowymi? Bo odtatnio chciałam zamówić bo nie miałam jak z synkiem jechać (mąż w pracy a dziecko miało wys. temperaturę) na szczęście zobaczyłam sąsiada :) ale zaczęłam się zastanawiać ?
Zamawiała któraś z Was domową wizytę w ostatnim czasie?
niestety nie wiem nic o wizytach domowych i dopiero zamierzam sie zapisac do przychodni osowa bo od niedawna tu zamieszkalismy
mam problem do kogo sie zapisac. . W rejestracji uzyskałam informację iż zapisy są tylko do dr. Wasilewskiej i do dr. Gil. Którą z Pań polecacie? i kogo jeżeli chodzi o pediatrę niedługo rodzę i też muszę wybrać lekarza prowadzącego.
Z tych dwóch to dr Gil (młoda lekarka, nowa) wasilewska jest tu od zawsze.. ( więc brak u niej pacjentów świadczy że nie jest dobrym specjalistą, niestety i ja tą opinię potwierdzam, chociaż może się zmieniła..)
Z pediatrów dr. Godlewska ale raczej u niej nie ma miejsc
umielbiam takie gadanie na temat płacenia składek , do dentysty chodzisz tez placisz pretensje mozesz miec do NFZ że ogranicza i nie daje pieniędzy proste i logiczne lekarze musza wybierac .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny chcę przepisac dzieci na Osowę do pediatry. prosze doradzcie mi któr a doktror lepsza Borys czy Godlewska . odpiszcie jak mozecie na moj prywatny email marta_w2@wp.pl
Pozdrawiam
zdecydowanie dr. Godlewska
Gośka a napisz do jakiego gina chodzisz w Bojanie? Kto tam w ogóle przyjmuje? Wiem, że post z 2009r. ale może jeszcze tu zaglądasz...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też z czystym sumieniem polecam dr Godlewską ;]
do której nie ma pewnie miejsc
Pani Pietrzak-Pączek nie leczy tylko tłumi objawy choroby. Nie zna takiego pojęcia jak "zlecić badanie" aby potwierdzić chorobę bądz ja wykluczyć najlepiej przytłumić objawy ( tu posmarować, tam wyciszyć ), dlatego przepisuje tysiące leków na wszystkie objawy, aby każdemu zaradzić. Problem w tym, ze jak odstawicie leki to wszystko wróci. Wogle nie słucha co się do niej mówi, sama wie najlepiej. Moja rada dla tej pani to wysłuchać rodzica, bo lekarz nie przebywa z dzieckiem 24 h/dobe 7 dni w tygodniu, aby wiedzieć jak się dziecko zachowuje i jakie ma objawy. Rzucenie okiem 5 minut w przychodni nie wystarcza aby rozpoznać chorobę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No zgadza się ginekolodzy porażka, ale Godlewska i internista Łaszcz świetni. Tylko nie ma już do nich miejsc. A dentyści też dobrzy Reut świetna i taka młoda doktor Sadowska rewelacyjna, Świetne podejście do dzieci z przyjemnością do niej chodzą
Dziewczyny czy może znacie z Osowy jakiegoś DOBREGO sprawdzonego przez Was pediatrę dla dziecka ...
bo jak same piszecie to w naszej przychodni jest różnie , delikatnie mówiąc, ja sama z dzieckiem mam złe doświadczenia i potrzebny mi jakiś dobry prywatny kontakt .
Dziękuję za pomoc z góry :)
ja znam fajną Dr, leczy bardzo konkretnie, albo nic, albo jak wskazania antybiotyk. żadnych syropków, kropelek - krótko i na temat. Przy niewyraźnym gardle robi wymaz/test i widać czy to wirus, czy paciorkowiec...niestety nie ma swojej praktyki...i niechętnie zgadza się na wizyty w domu...pracuje w przychodni pod Kartuzami, ale tam straszne oblężenie i trudno się do niej dostać. Mam gdzieś jej telefon, jeśli chcesz dam Ci jej namiary, ale na priv.
Zgadzam się z powyższą opinią. Dodatkowo mi pani doktor zasugerowała, że powinnam szukać prywatnej opieki medycznej i dalej cytuję: Już niedługo nadejdą czasy, że będziemy opuszczać swoje ładne mieszkania i zajmą je ludzie, których stać będzie na prywatna opiekę medyczną" - tak ni z gruszki ni z pietruszki, kiedy poszłam do pediatry zaniepokojona okropnym kaszlem mojego 3-latka. TO POMYŁKA NIE LEKARZ.
polecam dr gil sama do niej chodze i nie narzekasm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry