Widok

Pediatra na Karwinach

Fikakowo Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was chodzi do pediatry na Karwinach i czy jesteście zadowolone, jeśli tak to kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie chodzi?:(
na dzisiaj:)
Nalezymy do tej przychodni na cale szczescie nie musze za duzo z niej korzystac.

Dobrą opinią cieszy się dr Gach.

Dr Zakrzewska podejscia do dzieci to Ona nie ma, uwielbia dawac masę skierowan do roznych specjalistow :) No i strasznie naciska na płatne szczepionki:)

Cos mi się wydaje ze na forum był już podobny watek i było tam wiecej wypowiedzi takze poszperaj i może coś wiecej się dowiesz.
dzieki wielkie
My chodzimy do Dr Gach i tylko i wyłącznie ją polecam.
dr Stec-jestem zadowolona
My chodzimy do Stec. Jest ok, nie żałuje skierować na różne badania i dzięki temu wykryliśmy u młodej anemię.

Byłam kiedyś z młodą u Zakrzewskiej - wydawała mi się w porządku. W każdym razie wyleczyła młodą z infekcji:)
imageimage
rowniez polecam Gach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam na Karwinach chyba już u wszystkich lekarzy.
Z polecenia zapisaliśmy się do Stec; generalnie poprawnie, ale bez szaleństw; trochę przereklamowana i mocno naciskała na to, by szczepić dziecko na co tylko się da.
Zakrzewska- kompletny brak podejścia do dziecka, mało komunikatywna i generalnie nigdy więcej nie wrócę do niej, podobnie jak do Wesołowskiego, który zamiast obejrzeć dziecko (wymioty i brak apetytu) i wysłuchać co mam do powiedzenia skierował dziecko do szpitala (sytuacja miała miejsce dwa razy, w kilkumiesięcznym odstępie czasowym).
Gach jak najbardziej ok; Kujawa- stara lekarska szkoła i specyficzna osoba, ale świetne podejście do dziecka i wspaniały lekarz, bardzo polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Ginekolog - Głodek Piotr - proszę o opinie (60 odpowiedzi)

W medicoverze pracuje lekarz jak w temacie. Czy którać z Was korzystała z Jego usług? Co o Nim...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

do góry