Widok

Pediatra przymorze

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o pomoc w wyborze pediatry dla mojej córeczki, przeprowadzilam sie na Przymorze i nie wiem w ktorej przychodni i jaki lekarz jest godny polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Zagórską z Nadmorskiego Centrum Medycznego przy ul. Kołobrzeskiej.
"rz" - to długa historia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam dr. Węgrzyk z Kolobrzeskiej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam dr. Barbarę Białynicką-Birula
Wspaniała specjalistka.
leczyłam się u niej ja a później mój synek. Jak miała urodzić się Marcelina z racji odległości (mieszkamy we wrzeszczu) przeniosłam dzieci do przychodni na kilińskiego. Po dosłownie 3 wizytach z małą w przychodni na Kilińskiego w dym wracałam do przychodni na Kołobrzeską właśnie do dr. Białynickiej :)

Sorrki, że się tak rozpisałam ale na prawdę uważam ją za wspaniałego fachowca :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście dr. Białynicka pracuje w przychodni na kołobrzeskiej :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a z przyhodni n a jagiellonskiej??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
na jagiellonskiej nie ma pediatry, tylko na kołobrzeskiej jest.
I też polecam Białynicką - jest na prawdę fachowa.
Moja corka chodzila przez wiele lat, wlasciwie od urodzenia do dr Bialynickiej.Ogolnie byla ok , dobry lekarz. Ale po kilku latach mialam dosc problemow z rejestracja do niej, bo zawsze byl komplet .

Poprosilam o przeniesienie do obojetnie ktorego lekarza i trafilamna dr Zagorska.
I uwazam ,ze leiej trafic nie mogla. Swietny lekarz,super podejscie do dziecka.
Niestety wyprowadzilismy sie z gdanska i teraz nasz lekarz to porazka...
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mieszkamy na Jagiellońskiej ale do pediatry jeździmy na Piastowską :) Polecam Dr Szabunio :)
Fakt, do doktor Białynickiej jest komplet ale jak się do niej zadzwoni czy na dzieci chore czy na dzieci zdrowe i powie się co jest z dzieckiem nigdy nie odmówi przyjęcia i zawsze każe przyjechać i przyjmie dziecko.
Więc ja jak nie mogę dodzwonić się do rejestracji to zawsze dzwonię do pani doktor i nigdy nie ma problemu z przyjęciem :)

A teraz rejestracja internetowa to dla mnie rewelacja :) zawsze można bez problemu się zapisać :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wychodzi na to , że na Kołobrzeskiej wszyscy są wspaniali ;-) To super :-)
My chodzimy do doktor Zagórskiej i jestem zadowolona.
Też polecam dr Węgrzyk z Kołobrzeskiej. W sumie wiele razy nie byliśmy, ale póki co jestem zadowolona, wszystko przejrzyście wytłumaczy, bez pospiechu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez nie mam zadnych zastrzezen do dr wegrzyk zawsze bez pospiechu wszystko wytlumaczy :)
Bialynicka to mzoe i dobry fachowiec ale ma zerowe podejscie do dzieci.Moj maly plakal jak ja widzial a ona zawsze traktowala nas po sluzbowemu z tym niby milym usmieszkiem.Zmienilismy na Dr.Wisniewska i maly po raz pierwszy w zyciu,a ma juz 2 lata nie bal sie lekarza.I po raz pierwszy tez dostal naklejke Dzielnego Pacjenta.Teraz juz nie boi sie lekarzy a Pani Doktor pozwala mu siedziec u mnie na kolanach jak go bada.U Bialynickiej niestety tego nie bylo.W trakcie calego badania byl ryk bo pani doktor kazala go na sile polozyc na kozetce.Mysle ze takie podejscie jest bardzo wazne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
To chyba od dziecka zależy... Moja do Białynickiej się chichra, nigdy nie płakała.
Kazimiera ja też tak jak ewwa uważam, że zależy to od dziecka.

Mój syn bardzo lubi panią doktor Białynicką nawet z nią rozmawia o bajkach a pani doktor zawsze z nim porozmawia i się pośmieje :)

Córa też lubi panią doktor i nigdy nie uroniła u pani doktor ani jednej łzy :)))
dziwne to co pani napisała. moja Vaneska od urodzenia należy do dr. Białynickiej i zawsze dostaje naklejki,lubi do niej chodzić,dr ma dobree podejscie do dziecka. fakt ze dodzwonic sie do tej przychodni z rana sie nie da, ale jak poprosi sie dr to bankowo przyjmie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wole aby moje dziecko balo sie lekarza niz mialo byc nie rzetelnie zbadane... dr bialynicka jest sluzbistka ale jej ufam jako lekarzowi.ze wzgledu na wyprowadzke musialam przeniesc dziecko do milej usmiechnietej lekarki dzieki ktorej dziecko bylo juz raz w szpitalu i ktorej wcale nie ufam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie dr Węgrzyk na Kołobrzeskiej! Moja córka jest pod jej opieką prawie od urodzenia, czyli od prawie 16 lat i złego słowa nie mogę na nią powiedzieć :) Zawsze wszystko rzeczowo i spokojnie wytłumaczy, uważnie słucha i cierpliwie odpowiada. A co najważniejsze- antybiotyki są dla niej ostatecznością, często nawet zaczyna leczenie od domowych sposobów. Dodam tylko, że córka jest alergikiem i pani doktor nigdy nie pomyliła się z wyborem leków.
Z całego serca polecam prof. Balcerską z amg, która ma prywatny gabinet w nowych blokach na granicy zaspy i przymorza-czarny dwór(?)-parter-od strony ulicy. Gdybym miała tu wymienić wszystkie pozytywne cechy Pani prof-esej musiałabym pisać, więc ograniczę się do kilku kwestii:
1. wspaniałe podejście do małego pacjenta
2. niesamowite doświadczenie (jest szefem CAŁEJ pediatrii na amg)
3. pokora do własnej wiedzy i umiejętności - praca z dziećmi np onkologicznymi uczy zarówno indywidualnego spojrzenia na każdy przypadek oraz tego, że w medycynie nie ma prostych działań jak 2 plus 2
4. pani prof cierpliwie słucha rodziców i nie bagatelizuje ich uwag
5. dużo czasu poświęca na 1go pacjenta
6. przyjmuje w pon śr piąt więc często i do ostatniego pacjenta więc nie ma problemu z tzw. dostaniem się do gabinetu
7. drązy problem np dodatkowym badaniem, więc nie ma opcji, że coś przeoczy ważnego
8. ma kontakt ze specjalistami najlepszej klasy więc w razie czego może odpowiednio pokierować leczeniem
9. 50 zł za wizytę
odkąd leczę dzieci u prof Balcerskiej śoię spokoljnie i nie wertuję stron w google nt zdrowia dzieci
Pozdr wszystkiem mamy i tatusiów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
jelistkowski dwór? w drodze do brzeźna- tuż przed krzyżówką z ul JANA Pawła z molo w Brzeźnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
marta1980 a wiesz może w jakich godzinach przyjmuje?
I wszystkie choroby leczy CEDAXEM
Jak się nie podoba zmień lekarza na glupszego. Widocznie za mądra dla ciebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Mam pytanie o przychodnie na Kołobrzeskiej. Z tego co zrozumiałam jeśli dziecko jest tam zapisane do konkretnej lekarki to nie można z nim iść do innej? Pytam, bo właśnie się przeprowadzamy na przymorze i szukamy nowej przychodni. Teraz należymy do Eter-medu i choć każde dziecko jest przypisane do konkretnego lekarza nie ma problemu z zapisaniem się do kogoś innego, jeśli nasz np nie ma już miejsc itp.
tutaj tez nie ma problemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

do góry