Widok

Pediatra przymorze

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o pomoc w wyborze pediatry dla mojej córeczki, przeprowadzilam sie na Przymorze i nie wiem w ktorej przychodni i jaki lekarz jest godny polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I wszystkie choroby leczy CEDAXEM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się nie podoba zmień lekarza na glupszego. Widocznie za mądra dla ciebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dziwne to co pani napisała. moja Vaneska od urodzenia należy do dr. Białynickiej i zawsze dostaje naklejki,lubi do niej chodzić,dr ma dobree podejscie do dziecka. fakt ze dodzwonic sie do tej przychodni z rana sie nie da, ale jak poprosi sie dr to bankowo przyjmie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wole aby moje dziecko balo sie lekarza niz mialo byc nie rzetelnie zbadane... dr bialynicka jest sluzbistka ale jej ufam jako lekarzowi.ze wzgledu na wyprowadzke musialam przeniesc dziecko do milej usmiechnietej lekarki dzieki ktorej dziecko bylo juz raz w szpitalu i ktorej wcale nie ufam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie o przychodnie na Kołobrzeskiej. Z tego co zrozumiałam jeśli dziecko jest tam zapisane do konkretnej lekarki to nie można z nim iść do innej? Pytam, bo właśnie się przeprowadzamy na przymorze i szukamy nowej przychodni. Teraz należymy do Eter-medu i choć każde dziecko jest przypisane do konkretnego lekarza nie ma problemu z zapisaniem się do kogoś innego, jeśli nasz np nie ma już miejsc itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tutaj tez nie ma problemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry