Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam...
~Patrycja
2

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 17 stycznia 2024

Mama - ocena Bardzo dokładny wywiad, rozmowa spokojna bez pośpiechu, pani doktor szuka...
~Mama
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 5 sierpnia 2024

H.Anna - ocena Wspaniały lekarz, o dużej wiedzy, odpowiedzialny, zawsze właściwie dobierze...
~H.Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 kwietnia 2024

Ewelina - ocena Pani Longina była pediatrą mojej córki prawie przez 18 lat. Zawsze witała nas...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 kwietnia 2024

Ada - ocena Z wielką przyjemnością podzielę się opinią o dr. Neuman-Łaniec.Od wielu lat...
~Ada
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 marca 2024

Ewelina - ocena Miałam wczoraj konsultację video późnym wieczorem (w sobotę), potrzebując...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lutego 2024

Gienadij Toczka - ocena tak mnie pan dr Majdyło wyleczył że mi noga odrosła i trzecia noga urosła , a...
~Gienadij Toczka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2024

TaRo - ocena Wspaniały lekarz. Specjalista doskonały. Jakich mało. I zawsze szczerze...
~TaRo
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 stycznia 2024

Oliwia - ocena Najlepszy pediatra jakiego było nam dane poznać! Jest Pani Aniołem. Pięknie...
~Oliwia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 stycznia 2024

Artem - ocena Miałem telekonsultacje kilka dni temu w sprawe syna. Z poblemom powiedziała...
~Artem
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 listopada 2023

Marta - ocena Wspaniały, ciepły lekarz, który poświęca dużo czasu i uwagi pacjentowi....
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 listopada 2023

MK - ocena Najgorszy lekarz u jakiego byłam. Bardzo nieprzyjemna w obyciu, niemiła....
~MK
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 listopada 2023

P. - ocena Lekarz jest sympatyczną, taką nieco zwariowaną starszą pania, żyjącą trochę w...
~P.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 listopada 2023

Agnieszka Baginska - opinia wątek zamknięty Pani Dr jest poprostu wspaniala !!!! Na wizyte dojezdzam 600 kilometrow 4...
~Agnieszka Baginska
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 12 czerwca 2023

Daria - opinia wątek zamknięty Pani doktor ma podejście holistyczne do leczenia, za każdym razem leczenie...
~Daria
-

dodano: 6 czerwca 2023

Barbara Zajet - opinia wątek zamknięty Pani dr Ewa jest lekarzem mojego od 4 lat. Ma wspaniałe podejście do dzieci,...
~Barbara Zajet
-

dodano: 12 maja 2023

Izabela - opinia wątek zamknięty Do Pani dr trafiamy chodzimy od kilku lat. Niestety trafiamy z zapaleniem...
~Izabela
-

dodano: 28 marca 2023

A. - opinia wątek zamknięty Niezwykle rzeczowy specjalista, konkretny, cierpliwy, chętnie dzieli się...
~A.
-

dodano: 17 marca 2023

Alicja - opinia wątek zamknięty Pani Doktor jest wspaniałą osobą. Zawsze trafne diagnozy w przypadku moich...
~Alicja
-

dodano: 13 grudnia 2022

Anna - opinia wątek zamknięty najlepszy!!!!! Zawsze wie co robi. Szybka diagnoza. Mądre leczenie Polecam...
~Anna
-

dodano: 8 grudnia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
573

501

wątków

do góry