Widok
Zgadzam się w 100%
chociaż czytając tę wiadomość miałam wrażenie iż chodziło o cenę 120 zł.
być może pani zgubiła cyferkę;)skoro za dojazdem około 80?
Niniejszym ja także proponuję nie zaniżać cen.Uważam ,że im więcej mamy szacunku do samego siebie i tego co robimy, tym bardziej będą nas szanować inni oraz to co robimy i ile wysiłku i pieniędzy w to wkładamy.
chociaż czytając tę wiadomość miałam wrażenie iż chodziło o cenę 120 zł.
być może pani zgubiła cyferkę;)skoro za dojazdem około 80?
Niniejszym ja także proponuję nie zaniżać cen.Uważam ,że im więcej mamy szacunku do samego siebie i tego co robimy, tym bardziej będą nas szanować inni oraz to co robimy i ile wysiłku i pieniędzy w to wkładamy.
usługi zawsze były i powinny pozostać czymś looksusowym i tak rowniez powinny byc wykonane na najwyższym poziomie ( a przepraszam jak mozna wykonac to za 20 zł????) Naszczescie pociesza mnie tylko jedno, że coraz czesciej klientka patrzy na wykształcenie osoby wykonujacej zabieg, kosmetyki, higiene zabiegów oraz jest swiadoma ze dobre preparaty nie kosztują 20 zł.... Pozdrawiam -ewi
Dokładnie o to samo mi chodziło co ~Malwinie. Szczerze mówiąc do fryzjera każdy pójdzie, ale kosmetyczka to już wypad luksusowy i tak powinno to pozostać. Zaniżanie tak makabrycznie cen, powoduje że w wkrótce do kosmetyczki zaczną klientki chodzić by im wyszorowały stopy, , bo po co w domu je myć jak tanio i fachowo zrobi to kosmetyczka prawda ?
Paranoja jakas tak dziewczyny schodzicie z ceny, że niedługo wszystkie bedziemy robić za same produkty , a gdzie tutaj zarobek??? Cena zalezy od tego kto wykonuje dany zabieg (przepraszam ale za mgr kosmetolog tez sie płaci ile lat wyksztalcenia ile pieniazkow wydanych na edukacje), preparaty które stosujemy (wiadome ze dobre kosztuje wiecej), a dezynfekcja, jednorazowe materiały, lakier???!!! Ja wykonuje w gabinecie za 70 zł i sadze ze to jest cena odpowiednia (za gabinet tez sie płaci, zus opłaty) paranoja dziewczyny robcie w ogole za darmo wszystko.
20 zł ?? niech Pani powie czy jakiekolwiek środki dezynfekcyjne pani stosuje ? przepraszam ze tak piszę/pytam, ale to chyba naprawdę poniżej jakichkolwiek kosztów ( jednorazowy pilnik do paznokci, tarka/kapturek na frezarkę/ worek do miski/ sól zmiekczająco_dezynfekująca, peeling do stóp/balsam na zakończenie) Pani czas też nie jest za darmo.... Jak mi wiadomo to stacjonarnie w gabinecie w Wejherowie pedicure waha się w okolicach od 50 zł.