Widok

Pedicure.

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdyni polecacie zrobic pedicure?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuppppp
PEDICUR Z MALOWANIEM-50ZŁ
792 803 255
WOLNOŚĆI 4
GDYNIA VIS A VIS DWORCA GŁÓWNEGO
a w domu u klientki? i gdyby bylo wiecej osob to bylaby nizsza cena?
OK.40 ZŁ.
Na ulicy Słupeckiej 6, nowoczesny świeżo otwarty salon fryz-kosmet.
mają wszystko niemalże.... nazywają się "Dotyk Piękna".
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładam swoje 5 groszy... są naprawdę rewelacyjni... od kosmetyki, przez fryzjerstwo i masaże po pedicure i manicure oraz specjalistka od charakterystki kolorystycznej... wiem, bo tam chodzę.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie polecam, robią starymi metodami, pani była strasznie zdziwiona i bardzo niezadowolona kiedy nie zgodziłam się na uzycie nożyka do usunięcia zgrubiałego naskórka, w nowoczesnych salonach robi się to tylko tarką i wtedy naskórek tak nie narasta, ale niestety trwa to znacznie dłużej, Salon na Wolności tzn przy zejsciu pod tunel przy schodach do dworca NOVA jest ok, choć warunki takie sobie, ale faktycznie pani ma wszystko wysterylizowane i pedicure z malowaniem trwa dwie godziny, może nie jest to extra salon, ale wg mnie za tą cenę 60 zł i wkład pracy jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jako dyplomowana kosmetyczka proszę Was nie róbcie nigdy omegą to katastrofa dla stóp ja wykonuję pedicure frezarką jestem mobilna i konkurencyjna:) 508 282 319 Magda zapraszam
a co to znaczy robić omegą - nie jestem kosmetyczką więc pytam?
konkurencyjna?czyli u Ciebie jaka cena?
Ja polecam salon nova. To jest koło sklepu arki nad schodami jak się schodzi na dworzec od strony warszawskiej. Nie pamiętam ulicy ale polecam no i do Magdy
image
image
a ja proszę o namiary na kosmetyczkę w okolicach Gdańska -Jasienia moreny lub ew. z dojazdem do domu na manicure hybrydowy i pedicure
do góry