Widok

Pęknięty bębenek po raz kolejny :(

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moze ktoras z Was walczyla z podobnym problemem? Synek ma 3 latka i odkad poszedl do przedszkola po raz kolejny w wyniku infekcji pekl mu bebenek :( Macie jakies sprawdzone metody zapobiegania? Sprawdzonego laryngologa? Jestem podlamana i nie wiem juz co robic zeby sytuacja sie nie powtorzyla? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba warto pomyśleć o opiekunce zamiast przedszkola...przynajmniej na okres jesienno-zimowo-wiosenny...

chyba ze wolisz mieć dziecko z upośledzonym słuchem...
z takimi rzeczami nie ma żartów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy chodzi Ci o zapalenie ucha z wyciekiem?

Laryngologa polecam- dr Kijewski z przychodni Panaceum Rumia
Dobry laryngolog dziecięcy to doktor Wojciech Brzoznowski z Gdyni, a jeszcze lepszy to prof. Czesław Stankiewicz. Przyjmuje prywatnie w Swissmedzie na Morenie. Na Twoim miejscu poszłabym prywatnie do profesora jeśli taka infekcja zdarza się kolejny raz. Z moją córką też chodziłam do paru laryngologów, dopiero profesor naprawdę nam pomógł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi, chyba pojdziemy na konsultacja do prof. Stankiewicza i zobaczumy jakie dostaniemy wskazowki. Mam tylko nadzieje ze ze sluchem bedzie wszystko ok.
Możesz być pewna, że dziecko trafi w dobre ręce. W razie potrzeby profesor kieruje do siebie na oddział na badania. I dzieci go lubią, ma do nich bardzo dobre podejście. Obserwowałam to w stosunku do mojej córki jak i innych maluchów, które spotkałam leżąc z córką w UCK.
Dziekuje Emi, wlasnie szukam takiej osoby ktora pomoze nam komleksowo. Do tej pory 4 laryngologow i za kazdym razem slyszymy co innego :(. Ale chyba bedziemy musieli zrezygnowac z przedszkola zeby to bledne kolo sie skonczylo. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry