Widok
Znaczna większość wypowiedzi w tym wątku napisana jest przez pana Andrzeja W. ze Stelmetu... Podszywa się pod różne pseudonimy i zachwala pellet Olimp i Lava, że niby tak masowo używany...
Sprawdźcie sobie adresy IP tego pana, gdzie wypowiada się oficjalnie jako rzecznik, a potem porównajcie sobie z innymi polecajacymi wypowiedziami...
Szkoda, że tak nieuczciwie trzeba działać, zamiast postawić na jakość i optymalną cenę (bo pellet Stelmetu jest drogi, a wcale nie jakiś hiper rewelacyjny).
Sprawdźcie sobie adresy IP tego pana, gdzie wypowiada się oficjalnie jako rzecznik, a potem porównajcie sobie z innymi polecajacymi wypowiedziami...
Szkoda, że tak nieuczciwie trzeba działać, zamiast postawić na jakość i optymalną cenę (bo pellet Stelmetu jest drogi, a wcale nie jakiś hiper rewelacyjny).
Witam . Posiadam kocioł olimp 18 kw . Kupiłam zamontowała , poszli a ja zostałam bez pomocy . Na pracy ręcznej rozpalenia i wszystko super ale jak włączy sie automat moment gaśnie ? Prosze o pomoc. Dlaczego gaśnie co zrobić zeby utrzymał taka moc jak jest przy rozpalaniau przy pracy ręcznej ? beata.paszka@gmail.com