Widok
Pełna profeska!
Oceny z trójmiasta.pl przysłały mnie do tego miejsca. Myślałem, że takie warsztaciki już dawno nie istnieją ! Krajobraz stojących garaży przynosi na myśl działalność pseudofachowców, którzy kierują się mottem "Będzie pan zadowolony" po robocie którego człowiek odjeżdzałby bardziej wkur..W tym przypadku to tylko legenda. Miły gość, niezwykle ogarnięty wymienia opony, aż się kurzy (w pozytywnym znaczeniu). Widać, że robota pali mu się w rękach. Jeśli nie odbiera telefonu, to nie znaczy że ma was gdzieś, tylko że jest zajęty. Odbierze w wolnej chwili. Ceny uwierzcie baaardzo konkurencyjne. Sprzęt do wyważania opon, widać że porządny. Ogólnie polecam.
Mała wskazówka jak dojechać jak ktoś jedzie z Derdowskiego skręca w Kaszubską, na końcu ulicy w lewo w stronę garaży,gdy kończy się płot w prawo i w lewo w pierwszą garażową alejkę. Opis zawiły, ale uwierzcie doprowadzi was do celu !
P.S. Ma bardzo fajny wystrój garażo-warsztaciku i mega porządek !
Mała wskazówka jak dojechać jak ktoś jedzie z Derdowskiego skręca w Kaszubską, na końcu ulicy w lewo w stronę garaży,gdy kończy się płot w prawo i w lewo w pierwszą garażową alejkę. Opis zawiły, ale uwierzcie doprowadzi was do celu !
P.S. Ma bardzo fajny wystrój garażo-warsztaciku i mega porządek !
Moja ocena
Wymiana Opon
kategoria: Wulkanizacja
obsługa: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6