Widok

Pepco

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Otworzyli dzisiaj w ETC. Nie wiem, czy było takie info, nie szukałam:)
Może kogoś to zainteresuje, bo fajne rzeczy mają:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze wiedzieć ,dzieki za info:)
super! Od dwóch lat żałuję, ze mam daleko do pepco, bo kiedyś miałam blisko ;-) To świetna wiadomość :-)
super info, nie mialam okazji nigdy byc w pepco, a podobno fajne ciuszki mają
image
ciuchland i chinszczyzna strach dla dzieci cos tam kupic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A była już któraś z was tam?
To jakieś większe PEPCO...nie wiecie jaki jest wybór jeśli chodzi o niemowlaki?
Mają ubranka dla maluchów i dla starszych dzieci. Dla niemowlaków body, półśpiochy, bluzki, sukienki, dresy, komplety, spodnie, kombinezony - ceny od 4,99 (za półśpiochy). I do domu też ładne rzeczy - właśnie pudełka, ramki, ręczniki. Warto zajrzeć, zawsze coś się ciekawego znajdzie;)
nooo ciuchy niekoniecznie ;-) ale pojemniki, organizery, dywaniki, ramki do zdjec, wazoniki i inne pierdółki :D
o super wiedziec to blisko żłobka mjej małej
czyli ciuszki tylko ładne na obrazku, no szkoda
image
nie tylko na obrazku- czasem naprawdę ładne rzeczy się trafiają. Czasem beznadziejne a czasem nawet nawet (kupiłam różowe sztruksy dla małęj za 9,99) :) niektóre ceny powalają (pozytywnie). :)

image
my ostatnio polarowy komplet (bluza plus dresy) za 10 zł dostalismy - dodam ze jest sliczny :) ogolnie sobie chwale ubranka z pepco takie jak sztruksy, polary, spodnie.
Ja mam body z pepco i też są ok. nic się z nimi po praniu nie dzieje.
imageimage
Ja też mam kilka ciuszków z Pepco i nie narzekam.
image
ja też kupuję w pepco i nie narzekam. Mają super tajlandzką bawełenkę. Czasami rzucają ciuchy firmy George.
super! :)
orunia byla mi zupelnie nie po drodze...

mozna upolowac cos fajnego :)
image
w rumi tez otworzyli- kupiłam tam ładny długi 3 metrowy obrus za grosze:)
To super.W koncu bede miala blisko.
Rzadko tam kupuje ale na ciuchy nie narzekam.
ja kupiłam w zeszłym roku body z długim rekawem i uwazam ze sa bardzo dobre gatunkowo i ladne. Trzeba patrzec na sklad -pewnie ze sa kiepskie ale dobre rzeczy tez sa
image
a gdzie w Rumi?
W Galeri Rumia :)

A kiedys musialam do Wejherowa jezdzic a terazz mam prawie pod nosem :)

a jaka fajna gazetka teraz :)
image[/url]
image[/url]
w pepco bardzo czesto ubranka sa np george itp trzeba patrzec na metki i nie wszystko to badziewie ja np kupowalam po domu bluzeczki z rekawem 2v1 i zadna nie byla sprana nie rosciagaly sie bawełniane za śmiesznie pieniadze w stylu 7.99 czy 9,99
owszem bodziakow itp nie kupowalam nigdy ale dresik czy sztruksy tak i sobie naprawde chwalilam
3 paki majtek disney kupowalam za 14zl gdzie takie same w realu byly po 25
wiec zalezy na co się trafi :)
za to pierdulek maja mnustwo i dosc czesto kupuje tam jakies kamyczki kubeczki swieczki itp
ja polecam
w Gdyni jest na Witominie w Vitavie i w biedronce na oksywiu
ogólnie w większości badziewne ciuchy ale...mozna upolować ciuszki Nexta i George i innych angielskich firm...wyprzedawane sprzed 2-3 sezonów
bodziaki Hema całkiem niezłe i za grosze
fajne zabawk-ostatnio były pluszaki Kitka i Pompon za małe pieniądze
no a pierdółki do domu są super...ja kupuję poszewki na poduszki, świeczki, do kuchni garnuszki itp.
image
image
Hmmm nie wiedziałam ze mają tam też markowe ciuchy! chyba muszę się przejechać do nich raz na jakiś czas.
imageimage
ja ostatnio kupiłam małemu rzeczy Adams Kids, miałam body NAME IT mozna tam znaleść super ubranka w fajnych cenach
A oni jakoś informują kiedy rzucają firmówki czy po prostu trzeba zaglądać?
imageimage
trzeba zaglądać... tzn ja się nie spotkałam nigdy z żadną informacją, jak jestem w pobliżu to zaglądam i jak trafię na coś fajnego to kupuje i nawiązując do bluzek z długim rękawkiem to maja naprawdę fajne
fajnie, fajnie, drobiazgi do domu mają fajne, dla synka kupuję tam tylko koszulki ze 100% bawełną za grosze, sukieneczki dla dziewczynek, ale dresu w życiu tam nie kupię, każdy jaki tam wisi jest z poliestru nawet 70%, sztuczne, dziecko się w nim poci, a w dodatku łatwo palne, byłam w zeszły piątek w pepco w sopocie i nie było ani jednego bawełnianego.
imageimage
A GDZIE DOKLADNIE W ETC?
no ja tam raz kupilam jakis ciuch dla syna i po 2 praniach sie porozchodzil , zreszta tam prawie wszystko jest z domieszka poliestru i maly byl upocony, ale czesto kupuje zaslony, swieczki, pierdoly do domu bo ceny maja mega niskie wiec co chwile zmieniam cos w mieszkaniu, a to jakis kocyk na kanape ,zawsze wychodze ze swieczka::)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
jestem ciekawa jak te staniki co sa teraz w promocji po 4,99 NEXTA
o super, a będę dziś w pepco
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
kupowałam ostatnio spodnie dresowe bawełniane dla syna za 9,90 i są fajne , po praniu tez OK . Ostatnio byly też fajne kurtki wiosenne dziecięce , stroje na bal karnawałowy , kapelusze , skrzydła , maski ...
w ktorym miejscu dokladnie w etc otworzyli ten sklep ???
W nowym korytarzyku obok Intermarche. Wczoraj kupiłam 3 bodziaki dla Stacha, duże(!), ładne, jakość bdb (już uprałam i dzisiaj mu założyłam), za 5.99!

Większość rzeczy to naprawdę najgorsza jakość, ale śpioszki i bodziaki mają bardzo fajne, chyba jakieś firmówki (metki wycięte, więc nie wiadomo).
Dzisiaj byłam drugi raz, melduję, że bodziaki dla chłopców powyżej drugiego roku życia wykupiłam wszystkie, z wyjątkiem ze trzech białych i kilku burżółtych ;) Dla dziewczynek jeszcze są...
Na dole, wchodzisz głównym wejściem i i idziesz na prawo.
Ciuchów nie kupuję w Pepco, ale jakieś pierdółki dla domu, szczególnie do kuchni - owszem - najczęściej ściereczki, gąbeczki, zmiotki... Takie rzeczy :-)
a ja kilka rzeczy dla Leny z pepco miałam i jakości wcale nie najgorszej. Może to kwestia tego co kupujemy :).

Agatha, sztuka za 5,99? Ja nie widziałam tam nigdy dużych rozmiarów, chyba się przyczaję :)
imageimage
image
no nareszcie blisko a nie sopot;) ja lubie chodzic do pepco, wlasnie dla bodziakow bo sa dobre gatunkowo, ale sa rozne rodzaje materialu wiec trzeba patrzec;)no i te wszystkie pierdółki heh
Byłam dziś w pepco w ETC, faktycznie można wybrać bardzo ładne ciuszki w bardzo niskich cenach. Dużo body bawełnianych od 4.99 zł
Miałam podobne z Tesco i jakościowo były OK. Nie miałam nigdy z Pepco, a akurtat te co mi się podobały to rozmiaru nie było ;-( Jest w czym wybierać.
image
image
tez bylam dzisiaj w pepko i sa super dresiki dla chłopców za 14.99
image
image
A tam maja winde w etc,zeby wozkiem wjechac?
winde maja ;-) ale pepco jest na parterze
Małych rozmiarów pełno, dużych mało - jak wszędzie. Ale wygrzebałam tam 10 bardzo fajnych bodziaków na synka, który teraz nosi najczęściej rozmiar 98. Nawet niektóre są ciut za duże.

Bodziaki z krótkim rękawem za 4.99, z długim za 5.99. Szaleństwo ;)
hmmm z tą chińszczyzną Olu, Wiper i inne dziewczyny:) w ciuszkach to się nie zgodzę. spoglądałam na kilkanaście różnych metek i napisane było albo Made in Hungary albo Made in Germany. Także z Chinami ma to niewiele wspólnego :)))
Poza tym tak jak kiedyś fachowiec się wypowiadał,że coś może być produkowane w Niemczech ale element ma sprowadzony z chin(np guzik) bo taniej. A na metce napiszą właśnie,że produkowane w Niemczech

Poza tym niedlugo to i chleb będziemy mieli sprowadzany z Chin bo taniej :))) Także nie popadajmy w histerię:))))
Zgadzam się z powyższym.
Mam okazję się o tym przekonywać latając po salonach ślubnych :) W takim np. baaaaaaaaaaardzo popularnym salonie w Gdyni na Chwaszczyńskiej sukienki piękne, te które wpadły mi w oko powyżej 3,5 tysiaka no i czas oczekiwania na szycie min. 6-8 tyg. ponieważ szyte na miarę są we Francji.... Żadna z sukienek nie miała wszywki Made in France :p A te które przymierzałam i które wszywkę miały (nieliczne) jak byk napisane Made in China :)

Sorry za OT ale nie mogłam się powstrzymać a na Weselnik nie pójdę. Za stara jestem :p
a propo chin.
dzisiaj jakos tak z rana wzielam pod lupe metke z recznika z ikei i jest na niej napisane made in china, a czemu nie sweden?

ale nie po to tu wskoczylam ;)
chcialam zapytac bo nie bylam jeszcze w tym sklepie, a zamierzam.
czy sa tam np kombinezony dla dzieci ???
są:)

nie przyglądałam się im, tylko pamiętam że wisiały takie z rozpięciem zachodzącym na jedną nogawkę - akurat te dla maluszkow malenkich mi się rzuciły w oczy
Ja bylam w pepco dzisiaj i sa rzeczy naprawde super fajne wg mnie ale sa tez tandetne.
Zalezy kto co lubi.
Kombunezony dla maluszkow do pol roku byly.
99% tego co jest na rynku jest made in china,gdyby na to patrzec to nic bysmy nie kupily;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
a widziałyscie te pajace z gazetki za 7,99? są?
są kombinezony (przynajmniej w tym na oksywiu były), ale wg mnie lepsza promocja na kombinezony była w Tesco (ale teraz to pewnie wszystko przebrane).

ale 2 tygodnie temu w pepco wyprzedawali wlaśnie m.in. kombinezony, kurteczki i inne ciuszki zimowe.
Dziewczyny a czy może któraś się orientuje czy w Sopocie w Pepko są jakieś stroje na bal przebierańców dla dziewczynki??? Jakie???
ja bylam w pepco w niedziele i widzialam stroje na bal ale nic szczegolnego , bylya pszczolka maja,indianka, krolewna wszystko na wzrost ok 110 cm
image
image

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry