Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka & Michał - ocena nowy temat Naszym doradcą w Pepper House byla Pani Karolina. Co tu dużo mówić, najlepszy...
~Agnieszka & Michał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 25 czerwca 2025

Piotr Z. - ocena Od naszego pierwszego spotkania pani Daria Szewczyk zachwyciła nas swoim...
~Piotr Z.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 czerwca 2025

Karolina Wiśniewska - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Jagodą Wolff. Serdecznie...
~Karolina Wiśniewska
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 czerwca 2025

Alicja - ocena Serdecznie polecam współpracę z biurem Pepper House, zwłaszcza z Panem...
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 czerwca 2025

Dawid S - ocena Gorąco polecam współpracę z biurem Pepper House oraz panią Patrycją...
~Dawid S
-

dodano: 11 czerwca 2025

Szymon - ocena W ostatnim czasie pierwszy raz korzystaliśmy z usług pośrednictwa. Sprzedaż...
~Szymon
-

dodano: 10 czerwca 2025

Marek - ocena Sprzedażą mojego mieszkania w Gdyni zajmowała się Pani Agnieszka...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 czerwca 2025

Monika M - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Pepper House....
~Monika M
-

dodano: 30 maja 2025

Barbara J - ocena Jestem bardzo zadowolona z wyboru agencji nieruchomosci Pepper House i...
~Barbara J
-

Daria - ocena Polecam współpracę z Pepper House. Pani Klaudia dopilnowała wszystkich...
~Daria
-

Izabela - ocena Mieszkanie po Rodzicach sprzedalismy w ciągu 4 miesięcy, co uważamy za b....
~Izabela
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 29 maja 2025

Jarosław Skrzypek - ocena Korzystałem z usług biura Pepper House na początku 2025 r., w zakresie...
~Jarosław Skrzypek
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 maja 2025

Konrad - ocena Szybko i profesjonalnie przeprowadzony proces sprzedaży. Bardzo dobra...
~Konrad
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 maja 2025

Zuchora - ocena Już po raz drugi korzystamy z usług Państwa firmy. Dziękujemy za...
~Zuchora
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Kamil - ocena Przy poszukiwaniu i zakupie nieruchomości miałem kontakt z wieloma różnymi...
~Kamil
-

dodano: 8 kwietnia 2025

Anastasiia i Oleksii - ocena Z całego serca polecamy współpracę z Panem Piotrem Murat z biura Pepper...
~Anastasiia i Oleksii
-

dodano: 6 kwietnia 2025

Alicja & Tomek - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House, szczególne podziękowania dla...
~Alicja & Tomek
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Albert - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panią Jagodą z biura Pepper House!...
~Albert
1

dodano: 26 marca 2025

Aleksandra - ocena Wzorowa współpraca z Panią Patrycją Leonowicz podczas zakupu nieruchomości....
~Aleksandra
-

dodano: 31 marca 2025

Aneta i Jacek - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze wspólpracy z Panią Patrycją .Stawała na...
~Aneta i Jacek
-

dodano: 28 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry