Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rafał - ocena Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm! Byliśmy otoczeni opieką podczas...
~Rafał
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 31 października 2024

Daniel Grochowski - ocena Bardzo sprawnie, konkretnie, z zaangażowaniem. Polecam w 100%
~Daniel Grochowski
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 października 2024

Gosia - ocena W trakcie poszukiwania mieszkania i spotkań z różnymi agentami trafiliśmy na...
~Gosia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 9 października 2024

Marek - ocena Bardzo dobra współpraca. Polecam
~Marek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 października 2024

Magdalena - ocena Pierwszy raz korzystałam z usług biura Pepper House i była to trafiona...
~Magdalena
-

dodano: 3 października 2024

Łukasz i Marta - ocena Właśnie zakończyliśmy proces zakupu mieszkania i nie moglibyśmy być bardziej...
~Łukasz i Marta
-

dodano: 3 października 2024

Magdalena - ocena Osobiście uważam ze to biuro jest najbardziej profesjonalne w Trójmieście. Za...
~Magdalena
-

dodano: 2 października 2024

Marta Zadarko - ocena Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Klaudią Toczyńską. Już na pierwszym...
~Marta Zadarko
-

dodano: 25 września 2024

Beata W-Sierant - ocena Miła, profesjonalna obsługa klienta. Pani Karolina Wojciechowska zawsze służy...
~Beata W-Sierant
-

dodano: 24 września 2024

Marta - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną Niewęgłowską....
~Marta
-

dodano: 20 września 2024

Barbara G - ocena Bardzo dziękuję za sprawną obsługę, umiejętność negocjacji, dbanie o...
~Barbara G
-

dodano: 17 września 2024

Piotr - ocena Trafiliśmy w ręce Pani Patrycji. Wszystko było idealnie, spokój,...
~Piotr
-

dodano: 14 września 2024

Anna - ocena Pani Jagoda Wolff z PepperHouse to osoba bardzo pomocna i kompetentna. Z...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 września 2024

Dorota - ocena Dla szukających agencji w celu sprzedaży mieszkania polecam p. Jagodę Wolff....
~Dorota
-

dodano: 4 września 2024

Michał - ocena To już drugi raz kiedy powierzyliśmy sprzedaż naszego mieszkania agencji...
~Michał
-

dodano: 3 września 2024

Joanna i Tomasz R. - ocena Z pełnym przekonaniem i przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Karoliną...
~Joanna i Tomasz R.
-

dodano: 29 sierpnia 2024

Rafał K. - ocena Z Darią Kubiak spotkałem się 28.06 z polecenia znajomego, ustaliliśmy...
~Rafał K.
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Joanna Łazarska - ocena Korzystałam z usług Pepper House przy sprzedaży całorocznego domku...
~Joanna Łazarska
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Agnieszka Sz. - ocena Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie. Miałam przyjemność współpracować z...
~Agnieszka Sz.
-

dodano: 19 sierpnia 2024

Maciej K - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Pepper House i współpracy z Panem...
~Maciej K
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry