Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - ocena nowy temat Trafiliśmy w ręce Pani Patrycji. Wszystko było idealnie, spokój,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 14 września 2024

Anna - ocena nowy temat Pani Jagoda Wolff z PepperHouse to osoba bardzo pomocna i kompetentna. Z...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 września 2024

Dorota - ocena nowy temat Dla szukających agencji w celu sprzedaży mieszkania polecam p. Jagodę Wolff....
~Dorota
-

dodano: 4 września 2024

Michał - ocena nowy temat To już drugi raz kiedy powierzyliśmy sprzedaż naszego mieszkania agencji...
~Michał
-

dodano: 3 września 2024

Joanna i Tomasz R. - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem i przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Karoliną...
~Joanna i Tomasz R.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 29 sierpnia 2024

Rafał K. - ocena nowy temat Z Darią Kubiak spotkałem się 28.06 z polecenia znajomego, ustaliliśmy...
~Rafał K.
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Joanna Łazarska - ocena nowy temat Korzystałam z usług Pepper House przy sprzedaży całorocznego domku...
~Joanna Łazarska
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Agnieszka Sz. - ocena nowy temat Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie. Miałam przyjemność współpracować z...
~Agnieszka Sz.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 sierpnia 2024

Maciej K - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Pepper House i współpracy z Panem...
~Maciej K
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 sierpnia 2024

Marta - ocena nowy temat Wszystko profesjonalnie, kompleksowo, doradztwo na każdym etapie.
~Marta
-

dodano: 1 sierpnia 2024

urszula lisowska - ocena nowy temat Obsługa bardzo miła, profesjonalna i merytoryczna. Szybko udało im się...
~urszula lisowska
-

dodano: 30 lipca 2024

Agnieszka - ocena nowy temat Z największą przyjemnością polecam współpracę z Panią Karoliną Wojciechowską...
~Agnieszka
-

dodano: 30 lipca 2024

Paulina G. - ocena nowy temat Z całego serca polecam cudowną Panią Renatę Kak - Szneider, która z ogromnym...
~Paulina G.
-

dodano: 29 lipca 2024

Sprzedająca - ocena nowy temat Polecam z największą przyjemnością współpracę z Panem Mateuszem z biura w...
~Sprzedająca
-

dodano: 22 lipca 2024

Zadowolony klient - ocena nowy temat Polecam z całego serca Panią Karolinę Smukała. Pełen profesjonalizm, rzeczowa...
~Zadowolony klient
-

dodano: 20 lipca 2024

Łukasz Drozd - ocena nowy temat Absolutnie polecam. Korzystałem z usług Pepper House po raz drugi. Pani...
~Łukasz Drozd
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 lipca 2024

Weronika - ocena nowy temat Z całego serca polecam Panią Jagodę Wolff z agencji nieruchomości Pepper...
~Weronika
-

dodano: 5 lipca 2024

Katarzyna P. - ocena nowy temat Polecam współpracę z panem Marcinem Pietkiewiczem, zaangażowanie, pełen...
~Katarzyna P.
-

dodano: 29 czerwca 2024

Andrzej - ocena nowy temat Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Karoliną Niewęgłowską. Wybór biura...
~Andrzej
-

dodano: 27 czerwca 2024

Jolanta - ocena nowy temat Polecam serdecznie Pana Marcina Pietkiewicza. Profesjonalizm, dbanie o...
~Jolanta
-

dodano: 27 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry