Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super wątek zamknięty Italian chef doc Simposio and originale taste
~Marc
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lipca 2017

cudowna pizza wątek zamknięty Serdecznie polecam ;)pizza jest najlepszą, jaką jadłam w Trójmieście,...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2017

Smaczna Pizza wątek zamknięty Pizza smaczna, ale cena zdecydowanie wygórowana, 30 zł za placek po którym...
~Jaszczurek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Najlepsza pizza jaką jadłam wątek zamknięty Mogę powiedzieć, że tak dobrej pizzy nie jadłam nawet we Włoszech. Ciasta...
~Tina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Tym razem makaron z mulami i peperoncino. wątek zamknięty Niebo w gębie! Bajka! Poezja...
~Stały klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Fatalnie. wątek zamknięty Kuchnia nie ma nic wspolnego z Wlochami. Jakosc dan fatalna
~Masteen
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 czerwca 2016

Fatalne jedzenie. wątek zamknięty Niestety jedzenie niesamowicie zawiodło nasze oczekiwania. Nie wiem jak...
~Ja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 czerwca 2016

słaba pizza wątek zamknięty zamawiałem pizzę na dowóz i bardzo sie rozczarowałem. na pewno nie ma ona nic...
~koneser
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

Nic specjalnego. wątek zamknięty Witam, Na wstępie coś z czym się jeszcze nie spotkałem. Sielanka kucharzy z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 maja 2016

Może mam więcej szczęścia... wątek zamknięty Zajrzałem już kilka razy, próbowałem kilku pozycji z menu a to dlatego że...
~Kawsky
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2016

Przemiła obsługa, lecz jeżeli chodzi o kuchnię to mam jedno wątek zamknięty acz znaczące zażalenie. Mianowicie makarony są w mojej opinii zbyt suche. Nie...
~Wioleta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Nie polecam , slaba pizza , nie na podniebienie Polakow wątek zamknięty Z racji tego ze mieszkam od niedawna w centrum Gdyni -sprawdzam za każdym...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 marca 2016

PRAWDZIWA WŁOSKA PIZZA wątek zamknięty 100 % zadowolenia, pizza po prostu włoska, pyszna ! stołowałem się już w...
~Arni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 marca 2016

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Jako przystawkę zamówiłem gotowaną ośmiornicę, zupę rybną i pizzę Napoletana....
~smakosz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Nawet od najlepszej knajpki obsługa potrafi odstraszyć wątek zamknięty Na moją poprawną oceną wpłynęła tylko i wyłącznie przepyszna pizza, w...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

Z gustami się nie dyskutuje - ja polecam wątek zamknięty Dla mnie - zupa pomidorowa jest bardzo smaczna. Świeża, jajko na środku...
~KMK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Odradzam wątek zamknięty Pizzy w smaku bliżej do "studenckiej" niż do włoskiej - w gdańskim San Marco...
~M
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry