Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
suuuperr wątek zamknięty sam tam ćwiczę jestem zadowolony
~tankamy
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 września 2008

Klub Tańca Perfect wątek zamknięty Poziom nauczania bardzo wysoki: Klub jest na wysokim poziomie nauczania...
~Mimi
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2008

zorientowany - opinia wątek zamknięty najlepsza szkoła, co tu dużo mówić - Perfekcyjna :) a zwiedziłem już trochę...
~zorientowany
-

dodano: 12 marca 2009

CHODZIŁEM JAK JESZCZE ZACZYNALI UCZYĆ W PODSTAWÓKACH wątek zamknięty Polecam TRENERÓW W 100 % zcząłem chodzić jak byłem w podstawóce, wtedy...
~adaś
-

dodano: 9 stycznia 2009

POLECAM !!! wątek zamknięty Chodziłam na treningi ze 3 lata temu. Miałam bardzo zgraną i fantastyczną...
~Magda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 października 2008

wiele pozytywnych zmian wątek zamknięty studio po remoncie jest nie do poznania!!!!!! zachecam i kieruję na stronę:...
~Beata
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 września 2008

Wszystko co tancerz potrzebuje wątek zamknięty Perfect oferuje tancerzom to co jest najważniejsze do osiągnięcia sukcesu:...
~anonim
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 lipca 2007

Szkoła wątek zamknięty Moimi zdaniem dobra szkoła wszystkim polecam.. chodź miejsce w który sie...
~Marta
-

dodano: 8 czerwca 2007

ta wątek zamknięty Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!...
~111223
-

dodano: 14 marca 2007

olka - opinia wątek zamknięty Moim zdaniem poziom jest niezły.Sala ma fajny klimat.Lokalizacja natomiast...
~olka
-

dodano: 2 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry