Perła

Podolodzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Franciszka Hynka 18/LOK.U9

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marta - ocena nowy temat Wizyta u pani Moniki to czysta przyjemność! Profesjonalne podejście, ogromna...
~Marta
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Sylwia - ocena Korzystam z usług Perły od kilku lat. Byłam już u wszystkich trzech pań...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Pola - ocena Polecam serdecznie osobom szukającym podologa, ale też osobom szukającym po...
~Pola
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 marca 2025

Klient Łukasz - ocena Korzystałem z zabiegu pedicure podologicznego u Pani Moniki. W przystępny i...
~Klient Łukasz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 marca 2025

Ewa - ocena Każda kobieta dobrze wie, że nic tak nie przeszkadza w codziennym wyścigu z...
~Ewa
-

dodano: 7 marca 2025

Jarek - ocena Profesjonalizm, wiedza i pełne zaangażowanie! Podolog, który zna się na...
~Jarek
-

dodano: 18 lutego 2025

Agata Szymczak - ocena Super miejsce,przemiła obsługa,profesjonalne podejście do klienta-polecam z...
~Agata Szymczak
-

Natalia - ocena Jestem zadowolona z zabiegów u podologa w salonie, czysto schludnie,...
~Natalia
-

perła wsrod salonów wątek zamknięty Do tej pory korzystałam usług kosmetycznych paru salonów. Dlatego mogę z...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2013

szukasz profesjonalnej obsługi i pełnego relaksu? POLECAM! wątek zamknięty Jestem klientką pani Ani od wielu lat. Korzystałam z jej profesjonalnej...
~Eleni
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry