Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam szkolenia firmy Personia :) wątek zamknięty Miałam przyjemność uczestniczyć w cyklu szkoleń "Bądź szefem, który.."...
~Zadowolony uczestnik szkoleń
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

Trudno jest się nudzić na szkoleniach z Personia :) wątek zamknięty Pierwszy raz w swoim doświadczeniu zawodowym nie czułem upływu czasu na...
~Przemyslaw Majewski
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Zdecydowanie Polecam wątek zamknięty Kilkakrotnie wraz z kolezankami i kolegami z pracy uczestniczylam w...
~Renata
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Szkolenie "Bądź Szefem, który jest wybitnym negocjatorem" wątek zamknięty Miałam przyjemność uczestniczyć w powyższym szkoleniu, prowadzonym przez...
~Kasia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Godne polecenia wątek zamknięty Bardzo owocna współpraca, zakres poruszonych na szkoleniu kompetencji i...
~Bartosz Nowak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Staż w firmie Personia wątek zamknięty Przez trzy miesiące byłam stażystką w firmie Personia. Jestem bardzo...
~Antonina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Szkolenie wątek zamknięty Jestem pracownikiem firmy, która zdecydowała się przeszkolić swój personel....
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 stycznia 2017

Szkolenie sprzedażowe wątek zamknięty Odbyłam ostatnio szkolenie sprzedażowe poprowadzone przez p. Martę. Pomijając...
~Zachwycona klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Diagnoza potencjału wątek zamknięty Dzięki diagnozie potencjału lepiej kieruje moim zespołem. Rzetelna,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 stycznia 2017

Polecam wątek zamknięty Brałam udział w diagnozie potencjału prowadzonej przez firmę Personia....
~ZAdowolona klientka :)
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 grudnia 2016

Ocena rekrutacji wątek zamknięty Niedawno brałam udział w rekrutacji, która była prowadzona przez Personię. W...
~rekrutowana
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2015

Szkolenie z zarządzania zespołem, polecam ;) wątek zamknięty Prowadzę własną firmę i po zwiększeniu kadry pracowników parę miesięcy temu...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2015

Ocena szkoleń Personii wątek zamknięty Personia przeprowadziła dla naszej firmy serię szkoleń z zakresu obsługi...
~Właścicielka firmy usługowej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 października 2014

Rekrutacje z Personią wątek zamknięty Nasza firma od 2012r. współpracuje z Personią w zakresie prowadzenia...
~Członek Zarządu
-

dodano: 9 października 2014

Szkolenie Personii na temat komunikacji wątek zamknięty Jako pracownik, uczestniczyłam w szkoleniu nt. komunikacji, przeprowadzonym...
~Daria
-

dodano: 29 września 2014

Szkolenie wątek zamknięty Konkretnie, rzeczowo, polecam szkolenie z zarządzania czasem.
~Hubert
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 lipca 2012

Poprawa CV i Listu motywacyjnego wątek zamknięty Ostatnio skorzystalam z oferty Personii dotyczącej poprawy cv i listu...
~Martyna
-

dodano: 21 kwietnia 2012

Diagnoza potencjału wątek zamknięty Mogę z całą pewnością polecić firmę Personia, ponieważ korzystając z usługi...
~Tadeusz
-

dodano: 20 kwietnia 2012

Szkolenie wątek zamknięty Gorąco polecam! Maximum praktyki, świetna atmosfera i otwarci ludzie. Na...
~karolina w.
-

dodano: 1 kwietnia 2012

Perfekcyjne szkolenie:) wątek zamknięty Serdecznie Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, warsztat...
~Kasia
-

dodano: 26 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

29

wątków

do góry