Pethomer

Hotele dla zwierząt

Trójmiasto, Gdańsk

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
L W - ocena Totalna porażka, "opiekunka" znikła w trakcie umawiania wizyt. Brak...
~L W
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 15 października 2024

Łukasz - ocena To nie hotel a aplikacja. Responsywność opiekunów żenująca więc nie liczcie...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 marca 2024

Iwona - opinia wątek zamknięty Ta platforma jest świetna ! Pierwszy raz korzystałam z opiekunki znalezionej...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 5 września 2022

Marcelina - opinia wątek zamknięty Polecamy Pethomer. Cudowna opiekunka. Otacza powierzonego czworonoga opieką...
~Marcelina
-

dodano: 1 grudnia 2021

Anna - opinia wątek zamknięty Pani Karolina codziennie informowała nas co tam u naszego psiaka, więc...
~Anna
-

dodano: 23 listopada 2021

Patrycja - opinia wątek zamknięty Najlepsza opieka dla psiaka, jaką kiedykolwiek mieliśmy!!! Dotychczas...
~Patrycja
-

dodano: 29 października 2021

Beata - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług , zaangażowania osób pracujących i co...
~Beata
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 sierpnia 2021

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją Jamilką. Miała sporo ruchu i...
~Elżbieta
-

dodano: 5 sierpnia 2021

Marianna - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam opiekę u Agnieszki! Dzisiaj odebraliśmy naszą Bonnie po ponad...
~Marianna
-

dodano: 5 sierpnia 2021

Justyna - opinia wątek zamknięty Rewelacyjne rozwiązanie dla moich zwierzaków, gdy wyjezdzam. Dobra...
~Justyna
-

dodano: 21 maja 2021

Ania - opinia wątek zamknięty Opiekunka była punktualna i bardzo miła, miała super podejście do naszej suczki.
~Ania
-

dodano: 21 maja 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry