Salon Kosmetyczny Petite Perle

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 51

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam elegancki salon z profesjonalną obsługą wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sterylizowane narzędzia do manicure....
~Ilona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Perła wśród trójmiejskich salonów urody. wątek zamknięty Szczerze polecam ten salon! Przepiękny wystrój - jak w pałacu. Widać, że...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 grudnia 2015

Chwila odprężenia w przytulnym miejscu. wątek zamknięty Wnętrze salonu bardzo przytulne, przestronne i zrobione "ze smakiem". Od...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lipca 2015

Rewelacja!!!! wątek zamknięty Na początku wyrazy uznania!!!!! Dla Pań pracujących oraz dla właścicielki...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lipca 2015

Znalazłam przypadkiem...... wątek zamknięty Znazałam przypadkiem w internecie, szukając miejsca gdzie wykonuje się...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 listopada 2014

gorąco polecam wątek zamknięty Miło, profesjonalne ,bardzo fajny klimat polecam, świetnie można się...
~Iza
-

dodano: 6 października 2014

Salon godny polecenia wątek zamknięty Regularnie chodzę na manicure Opi do Pani Oli. Owszem ceny w porównaniu z...
~Iwona
-

dodano: 6 października 2014

Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, ciepły, relaksujący klimat, profesjonalne zabiegi....
~Iza
-

dodano: 5 października 2014

Polecam wątek zamknięty Od kilku tygodni korzystam z zabiegów w tym salonie.Jestem po zabiegu...
~Anna
-

dodano: 3 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry