Widok
PiS to obciach
Pierwszy sekretarz Partii, towarzysz Kaczyński tak mówi o panu legutko, funkcjonariuszu partyjnym, nadwornym filozofie Partii :
Wybitny intelektualista, wybitny filozof, wybitny polityk. Jest klasą samą dla siebie
Wybitny funkcjonariusz legutko (podobno profesor) wykintelektualizował sobie, ze jak ksiadz gwalci 12-latka płci męskiej to nie pedofila.
- To nie jest żadna pedofilia, to jest pederastia - mówi legutko.
W Komunie było tak, że nie wazne jak jest, ważne jak się umówimy.
Partia PiS chce się właśnie z Polakami umówić, ze przestępstwa seksualne księży katolickich wobec dzieci to w gruncie rzeczy jest homoseksualizm.
Niedługo już damy odpocząć towarzyszom z PiS.
#PiS to obciach
Wybitny intelektualista, wybitny filozof, wybitny polityk. Jest klasą samą dla siebie
Wybitny funkcjonariusz legutko (podobno profesor) wykintelektualizował sobie, ze jak ksiadz gwalci 12-latka płci męskiej to nie pedofila.
- To nie jest żadna pedofilia, to jest pederastia - mówi legutko.
W Komunie było tak, że nie wazne jak jest, ważne jak się umówimy.
Partia PiS chce się właśnie z Polakami umówić, ze przestępstwa seksualne księży katolickich wobec dzieci to w gruncie rzeczy jest homoseksualizm.
Niedługo już damy odpocząć towarzyszom z PiS.
#PiS to obciach
Wg legutki, czołowego bojówkarza propagandy i programu Partii Prawo i Sprawiedliwość (sic !) skłonności księży kościoła katolickiego to pederastia.
Tymczasem wg raportu polskiego Episkopatu na temat pedofilii w polskim kościele katolickim małoletni płci męskiej to 58,4 proc. ofiar nadużyć seksualnych ze strony duchownych, natomiast 41,6 to dziewczynki.
#PiS to obciach
Schetyna zarzuca rządowi Prawa i Sprawiedliwości, że ten przymyka oczy na sprawę pedofilii. Jednak sprawozdania z sejmowych głosowań nie pozostawiają złudzeń, komu tak naprawdę zależy na walce z tym skandalicznym problemem.
Okazuje się, że w głosowaniu dotyczącym przyjęcia w całości ustawy przeciwko pedofilii w 2016 roku, za opowiedziało się tylko 5 posłów Platformy Obywatelskiej! Ustawę poparło 229 posłów Prawa i Sprawiedliwości!
#Skydiver to kłamca
Czy to PO-PSL dali schronienie w POlsce Polańskiemu, pedofilowi skazanemu prawomocnym wyrokiem w UsA?
Okazuje się, że w głosowaniu dotyczącym przyjęcia w całości ustawy przeciwko pedofilii w 2016 roku, za opowiedziało się tylko 5 posłów Platformy Obywatelskiej! Ustawę poparło 229 posłów Prawa i Sprawiedliwości!
#Skydiver to kłamca
Czy to PO-PSL dali schronienie w POlsce Polańskiemu, pedofilowi skazanemu prawomocnym wyrokiem w UsA?
Czy to przypadkiem Daniel Cohn-Bendit, otwarcie namawiający do pedofilii, nie jest idolem "eurosalonu", reprezentowanego w Polsce przez PO i jej przydupasów z opozycji fatalnej?
A argumentacja w stylu "PiS to obciach" trafia może do wyznawców tefałenu, którzy i tak na PiS nie głosują.
Oficer prowadzący bęcwała i reszty trzody skuteczniejszą agitację mógłby co najwyżej na suwaczkach próbować.
A argumentacja w stylu "PiS to obciach" trafia może do wyznawców tefałenu, którzy i tak na PiS nie głosują.
Oficer prowadzący bęcwała i reszty trzody skuteczniejszą agitację mógłby co najwyżej na suwaczkach próbować.
>Ustawę poparło 229 posłów Prawa i Sprawiedliwości!
Czy ustawa rozwiązuje powiązanie organizacji kryjącej kościelnych przestępców seksualnych ze strukturami Państwa ?
Dopóki nie powstanie państwowa komisja która wyczyści to bagno, to wszelkie działania są kpiną z ofiar przestępców kościelnych.
#PiS to obciach
Czy ustawa rozwiązuje powiązanie organizacji kryjącej kościelnych przestępców seksualnych ze strukturami Państwa ?
Dopóki nie powstanie państwowa komisja która wyczyści to bagno, to wszelkie działania są kpiną z ofiar przestępców kościelnych.
#PiS to obciach
Ten pan Wolski, od koszuli na siłowni, co to w miał być pisowskim krulem Europy :
W scenariuszu wojennym Centralny Port Komunikacyjny jest w stanie przyjąć przerzut 200 tys. żołnierzy amerykańskich w ciągu 24 godzin.
No to sprawdźmy.
US Air Force mają około 350 szt transportowców C-130. Każdy zabiera ok. 80 żołnierzy.
Czyli 2500 lotów i lądowań.
Mniej więcej co 30 sekund, przez cała dobę.
Widzicie już tę kosmiczną eskadrę nad polskim niebem ?
#PiS to obciach
W scenariuszu wojennym Centralny Port Komunikacyjny jest w stanie przyjąć przerzut 200 tys. żołnierzy amerykańskich w ciągu 24 godzin.
No to sprawdźmy.
US Air Force mają około 350 szt transportowców C-130. Każdy zabiera ok. 80 żołnierzy.
Czyli 2500 lotów i lądowań.
Mniej więcej co 30 sekund, przez cała dobę.
Widzicie już tę kosmiczną eskadrę nad polskim niebem ?
#PiS to obciach
Pamietam słowa prezydenta o umysłowości ministranta, ze wciąż się czegoś uczy
Ja się uczę w mieszkaniu, ja się uczę w samochodzie, kiedy jadę, ja się uczę w samolocie, kiedy lecę, ja się cały czas czegoś uczę. Jak się nie uczę tego, co mam powiedzieć, to się uczę tego, co będę chciał kiedyś powiedzieć, i wydaje mi się, że warto....
Pamietam, ze u mnie w klasie tez był taki, co to wciąż potrzebował akceptacji nauczycieli i opowiadał ze się uczy.
Intelekt mniej więcej na podobnym poziomie rozwoju.
Był ministrantem.
Być może był tez wykorzystywany.
Ja się uczę w mieszkaniu, ja się uczę w samochodzie, kiedy jadę, ja się uczę w samolocie, kiedy lecę, ja się cały czas czegoś uczę. Jak się nie uczę tego, co mam powiedzieć, to się uczę tego, co będę chciał kiedyś powiedzieć, i wydaje mi się, że warto....
Pamietam, ze u mnie w klasie tez był taki, co to wciąż potrzebował akceptacji nauczycieli i opowiadał ze się uczy.
Intelekt mniej więcej na podobnym poziomie rozwoju.
Był ministrantem.
Być może był tez wykorzystywany.
Myślisz ze Prezydenta Komorowskiego są w stanie obrazić crocsy ?
Wątpię.
Ale zupełnie nie wiem do kogo należą takie buty :
https://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/zdjecie,iId,951103,iAId,68162
Wątpię.
Ale zupełnie nie wiem do kogo należą takie buty :
https://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/zdjecie,iId,951103,iAId,68162
Sadyl, czyli 60letni alkoholik, wlasciciel najlepszego na jego dzielni 20letniego bmw, wlasciciel starej i rozpadajacej sie chaty, bez rodziny, zony i dzieci, bez srodkow na normalne zycie i godne warunki mieszkaniowe.oczywiscie jak kazdy zyciowo i zawodowo przegrany w tym kraju popierajacy komunizm.
Gość Radia ZET, 19 września 2019, rozmowa z kandydatem PiS do Sejmu :
Ilu posłów zasiada w Sejmie? pyta prowadząca program Gość Radia ZET.
Figurska-Chorosińska.: Yyy nie, nie powiem pani
A w Senacie ilu senatorów?
Figurska-Chorosińska.: Też nie powiem
Czyli nie wie pani?
Figurska-Chorosińska.: Nie
Kto jest pierwszym obywatelem Rzeczypospolitej?
Figurska-Chorosińska.: Prezydent
A jaki jest próg wiekowy na kandydata na prezydenta?
Figurska-Chorosińska.: 70?
Chodzi mi od którego momentu może startować
Figurska-Chorosińska.: Od którego? Od 18
Nie, 35 lat. A ile trwa kadencja prezydenta? pytała Lubecka.
Figurska-Chorosińska.: 5 lat
Kto był pierwszym niekomunistycznym premierem Polski? pytała prowadząca program Gość Radia ZET.
Figurska-Chorosińska.: Olszewski?
Ilu posłów zasiada w Sejmie? pyta prowadząca program Gość Radia ZET.
Figurska-Chorosińska.: Yyy nie, nie powiem pani
A w Senacie ilu senatorów?
Figurska-Chorosińska.: Też nie powiem
Czyli nie wie pani?
Figurska-Chorosińska.: Nie
Kto jest pierwszym obywatelem Rzeczypospolitej?
Figurska-Chorosińska.: Prezydent
A jaki jest próg wiekowy na kandydata na prezydenta?
Figurska-Chorosińska.: 70?
Chodzi mi od którego momentu może startować
Figurska-Chorosińska.: Od którego? Od 18
Nie, 35 lat. A ile trwa kadencja prezydenta? pytała Lubecka.
Figurska-Chorosińska.: 5 lat
Kto był pierwszym niekomunistycznym premierem Polski? pytała prowadząca program Gość Radia ZET.
Figurska-Chorosińska.: Olszewski?
W ustroju bolszewickim afera to normalność. Kilka zatem pisowskich afer z ostatnich dni :
#AferaBanasia
#AferaKNF
#AirKuchciński
#FarmaTrolli
#MinisterstwoHejtu
Ojcowie bolszewickiego ustroju w Polsce dostają już zadyszki.
Nie zdążą wytłumaczyć się z jednej afery, a już strzela gejzer goooowna kolejnej.
W mądrych głowach PiS -komuny zaświtała wiec myśl o tym, aby określić obowiązki opozycji.
Odtąd ujawnianie afer towarzyszy partyjnych z PiS-neoPZPR będzie zakazane.
#pis to obciach
#AferaBanasia
#AferaKNF
#AirKuchciński
#FarmaTrolli
#MinisterstwoHejtu
Ojcowie bolszewickiego ustroju w Polsce dostają już zadyszki.
Nie zdążą wytłumaczyć się z jednej afery, a już strzela gejzer goooowna kolejnej.
W mądrych głowach PiS -komuny zaświtała wiec myśl o tym, aby określić obowiązki opozycji.
Odtąd ujawnianie afer towarzyszy partyjnych z PiS-neoPZPR będzie zakazane.
#pis to obciach