Widok
Piątkowe imprezy DJ Tuczek
Opinie do imprezy: Piątkowe imprezy DJ Tuczek, - 27 października 2007 godz. 20.00
zaje%4#@
wczoraj byłam tam ze znajomymi i bawiłam sie z****iscie,jesli czyta to menager PMiB to gorace pozdro dla niego od pomagierek pani Steni hahahaha :) beka musi byc....muzyka tez super takze jestem zadowolona, idac tam wczoraj szlam z mysla ze niekoniecznie bedzie good ale sie mylilam za tydzien pewnie znow tam uderze!!
Takie macie problemy z wyorem imprezy??!!przeciez jest mnóstwo klubow w trojmiescie wiec idzcie tam gdzie was nie bylo szukajcie,odkrywajcie nowe kluby a moze uslyszycie muze ktora zawladnie wami na kilka nastepnych weekendow!! ale jezeli chodzi wam o nastepna dyskoteke to nie wiem co wam sie w PMiB nie podoba przeciez ta masowke telewizyjna graja we wszystkich dyskotekach!!!!
tuczek
jezeli moge cos powiedziec o klubie to powiem tak gdyby nie tuczek nie byloby tak jak jest ja wiem jak on niegdys prowadzil imprezy w don vito ma talent jest przystojny tylko dziewczyne ma do dupy widzialam go kiedys z taka fajna brunetka nawet z nia rozmawialam ona byla spoko ale tuczek ok bez zastzrezen pozdrawiam
50/50
zacznijmy od tego, ze klienci sa w wieku 15-17 lat :) pamietam czasy kiedy do pieknych chodzili faceci w gajerach, jakis poziom byl reprezentowany, teraz zrobila sie z tego speluna małolatów, gdzie moga potanczyc na podescie w bialych rekawiczkach. fakt muzyka jest calkiem dobra, bo stary rezydent dawnego Doin Vito calkiem dobrze sobie radzi za konsolą, jednak jak mowie cala impreze psuja góry dzieciaków pijanych jak i naćpanych. a ceny sa oki, nawet tanio tam jest
bez komentarza
Dj Tuczek spoko naprawde ale...w pieknych jest strasznie ochorna do bai wpuszczaja dzieciaki !!ode mnie (20lat) za kazdym razem jak wchodzilam(regularnie co piatek) ochrona prosila o dowod co dla mnie jest czysta komedia i paranoja a od goracych pieknestek ktre sa ubrane nie powiem juz jak dowodow oczywiscie nie biora bo po co !!
Moja ocena 2
Dlatego ze kiedyś bylo duzo lepiej.
Chodze tam od 17 roku zycia nigdy nie spytał Mnie sie nikt o dowód nie wiem moze wygladalem na pelnoletniego choc nieraz sie pytali w innych klubach. Teraz mam 22 lata i juz tak czesto nie imprezuje praca, szkola robi swoje niedawno bylem w PMiB i sie zalamalem stanem tego klubu, wiekszasc osob to jakies puste laski po 15 lat ubrane jak tirowki... Szczegolnie w piatki i soboty. Co do Dj czyli np Tuczka to dla Mnie hehe tu sie ugryze w jezyk ale to co on robi to wyszloi z mody jakies 3-4 lata temu:P no i ta komercha ktora puszcza zalosne
Apel to szefa PMiB po 1 lepsza selekcja!! Po 2 niech ktos powie dj by nie puszczal komerchy albo przynajmiej ograniczyl to:P muzyke z radia to ja moge miec w samochodzie albo w pracy:P
No ale sa tez plusy :) Mila obsluga ceny nawet atrakcyjne no i mam blisko od domu:D
Pozdro;)
Chodze tam od 17 roku zycia nigdy nie spytał Mnie sie nikt o dowód nie wiem moze wygladalem na pelnoletniego choc nieraz sie pytali w innych klubach. Teraz mam 22 lata i juz tak czesto nie imprezuje praca, szkola robi swoje niedawno bylem w PMiB i sie zalamalem stanem tego klubu, wiekszasc osob to jakies puste laski po 15 lat ubrane jak tirowki... Szczegolnie w piatki i soboty. Co do Dj czyli np Tuczka to dla Mnie hehe tu sie ugryze w jezyk ale to co on robi to wyszloi z mody jakies 3-4 lata temu:P no i ta komercha ktora puszcza zalosne
Apel to szefa PMiB po 1 lepsza selekcja!! Po 2 niech ktos powie dj by nie puszczal komerchy albo przynajmiej ograniczyl to:P muzyke z radia to ja moge miec w samochodzie albo w pracy:P
No ale sa tez plusy :) Mila obsluga ceny nawet atrakcyjne no i mam blisko od domu:D
Pozdro;)
Bez przesady!!!
Moim zdaniem to sie czepiacie nie wiadomo czego!!! Sama mam 17 lat i bogu dziekuje ze nie zawsze tam sprawdzaja dowody!!! Gorące 14 owszem nie sa ok ale bez przesady nie najezdzajcie na wszystkich co jeszcze nie maja tych 18 lat bo wcale nie sa gorsi i uwazam ze jest nie fer mowienie ze sa tm same dzieciaki, gorace 16 itp bo niektore owszem przeginaja ale niektore osoby ktore nie sa jeszcze pelnoletnie zachowuja sie o wiele lepiej od tych "z dowodem dojżałości" !!!