Widok
film ok
Film ok, ja książki nie czytałem, więc porównania nie mam. Szedłem z nastawienie negatywnym, wyszedłem nawet nie co zadowolony. Oprócz scen miłości aspekt zaburzeń psychologicznych w relacjach międzylódzkich pana Greya - mam wrażenie że w następnej części będzie bardziej podkreślony.
Druga rzecz chciałem mocno pozdrowić dziewczynki z pokazu o godz. 20.30 w helios alfa. Moje gratulacje za brak wyczucia, ciągłe komentowanie tego co się dzieje na ekranie - jakbym chciał słuchać takich komentarzy to zabrałbym ze sobą teściową. Trochę kultury proszę zachować. I cofnijcie się proszę do gimnazjum i lekcjii na temat czytania ze zrozumieniem. Bol tylko bzykanie z tego filmu, książki wyciągnęliście.
Druga rzecz chciałem mocno pozdrowić dziewczynki z pokazu o godz. 20.30 w helios alfa. Moje gratulacje za brak wyczucia, ciągłe komentowanie tego co się dzieje na ekranie - jakbym chciał słuchać takich komentarzy to zabrałbym ze sobą teściową. Trochę kultury proszę zachować. I cofnijcie się proszę do gimnazjum i lekcjii na temat czytania ze zrozumieniem. Bol tylko bzykanie z tego filmu, książki wyciągnęliście.
2 minus
Słabizna i to straszna, rozpoczynając od słabych zdjęć i scen erotycznych które miały być takie pikantne po bardzo słabą grę aktorską. O doborze aktorów nie wypowiadam się bo każdy mógł mieć inne wyobrażenia po przeczytaniu książki. Skomentuje to wypowiedzią koleżanki : ".... nawet fju.... nie pokazali ".
Odradzam szkoda kasy. Lepiej iść na Pingwiny !
Odradzam szkoda kasy. Lepiej iść na Pingwiny !
OK
lepszy w odbiorze jak zna się treść(powieść),ale.........nie nastawiajcie się na pełne perwersji sceny erotyczne ,tu raczej ma być pobudzona wyobraźnia, bajkowy klimat .......i o to chyba chodziło producentom ..w tym szarym życiu historia o kopciuszku może się powtórzyć.Motyw znany ,ale pikanteria jest ,super muzyka też , i to niedokończone zkończenie....zmusza do przeczytania drugiej części.Jest ok,spełnia swoją rolę.
Co to jest
Na ten film pójdą pary ktore byzkaja sie po ciemku , obraz matki boskiej narzucają ręcznikiem aby nie Zerkała!!! Katastrofa... Kto na to kase daje... A i tak wszyscy walą na to drzwiami i oknami wpieprzajac pipkorn i śliniący sie ... Pi kinie do domu i jazda z tematem... W falowcu .. Gdzie sasiad słucha każdego pierdniecua..
tragedia
Jeśli ktoś obejrzał film "Dzika Orchidea" z Mickey Rourke - film z 89' a teraz ten kicz " 50 twarzy Greya" to jeśli już będzie chciał obejrzeć tego typu film to pewnie obejrzy kolejny raz " Dziką Orchidee". Ten cały Grey strasznie mnie zawiódł w przeciwieństwie do Mickey Rourke- gdzie był tak seksowny że aż.... ah.... Gdyby Mickey był młodszy - to może ten film zrobiłby na mnie większe wrażenie... bo grać to trzeba ... umić.....
wlasnie wrocilem z kina
zona czytala ksiazke i mnie namowila. Poszedlem tylko dla Niej. Po 1-sze:gratuluje sukcesu komercyjnego. Nadanie w walentynki-kolejne swieto, zeby nabijac kase handlowcom. Nigdy nie widziałem tyle ludzi w kinie(nie liczac czasow poprzedniego ustroju). Po 2-gie , tak jak myslałem: nie dla faceta. Nie znam Pana ktory by to przeczytal a laski wręcz wymieniaja sie ksiazkami. Myśle, że wiekszosc Panów poszla do kina tylko ze wzgledu na partnerke. Ogólnie szkoda kasy i czasu ale czego sie nie robi dla drugiej polowy....