Widok

Pięciu Braci Moe

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Pięciu Braci Moe.
Teatr Muzyczny w Gdyni im. D. Baduszkowej i Performance Marketing Group w porozumieniu z Cameron Mackintosh Ltd. oraz Music Theatre International zaprasza na musical Clarka Petersa z największymi przebojami Louisa Jordana: Pięciu Braci Moe Premiera 9 styczeń 2005 Muzyka - Louis Jordan Libretto - Clark Peters Przekład - Roman i Aleksander Kołakowscy Reżyseria - Olaf Lubaszenko Kierownictwo ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z*******e z*******e z*******e z*******e z*******e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajne

Robert Rozmus iThe Best. Pozostali też świetnie. Bardzo miły wieczór który spędziliśmy w teatrze.

AAAAAA!!!!

Jejciu, ludzie. Ja nie mówie tego tak poprostu, ale to jest DOSŁOWNIE NAJLEPRZY SPEKTAKL NA ŚWIECIE!! A przynajmniej z tych, które ja widziałam =]

:(

wokalnie bardzo fajnie, ale fabuła i teksy piosenek bardzo obniżają loty tego przedstawienia.

SUPER!!!

NIGDY W ŻYCIU NIE BYŁAM NA TAK SUPER ,CUDOWNY
,NAJLEPSZYM Z WSZYSTKICH PRZEDSTAWIENIU!!!
OBSADA ŚWIETNA! RERZYSERIA ŚWIETA!!!!!
WSZYSTKO BYŁO POPROSTU ŚWIETNE!!!!!!!!

serdecznie polecam!

Rewelacyjna sztuka. Zachwyca dobór tekstów w połaczeniu z genialną grą aktorów ( tu chyle czoła panu Rozmusowi :)) i ciekawą muzyką. Warto obejrzec!

Byłam

Dzsiaj byłam na tym spektaklu i mi się nie podoba :/ wogle jakiś dziwny spektakl :/:/:/

Cześć!!!

Ja dzisiaj idę do Teatru Muzycznego w Gdyni na to i zapowiada się fajnie ale wam potem napisze jaki jest =)

5 MOE

Super!!! Już dawno tak się nie bawilam w teatrze. Gorąco polecam!!!!

bomba

bomba a najlepszy kuba szydlowski!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre ale...

przedstawienie swietne, teksty i muzyka super. doskonala propozycja na karnawal, wesole, zabawne, przepelnione humorem przedsawienie.
polecam jednak obasade w ktorej wystepuje tomasz wiecek, robert rozumus i wojciech dmochowski. graja dokladnie, wszytsko dopasowane, z humorem i w tempie rosnie napiecie. widzialem spektakl dwa razy, w dwoch roznych obsadach. michal milowicz cienki jak barszcz, nie pokazal nic wiecej niz w serialu lokatorzy. koledzy z jego obsady tez cienizna. bez rytmu, tempa. nuda.

dobre ale...

przedstawienie swietne, teksty i muzyka super. doskonala propozycja na karnawal, wesole, zabawne, przepelnione humorem przedsawienie.
polecam jednak obasade w ktorej wystepuje tomasz wiecek, robert rozumus i wojciech dmochowski. graja dokladnie, wszytsko dopasowane, z humorem i w tempie rosnie napiecie. widzialem spektakl dwa razy, w dwoch roznych obsadach. michal milowicz cienki jak barszcz, nie pokazal nic wiecej niz w serialu lokatorzy. koledzy z jego obsady tez cienizna. bez rytmu, tempa. nuda.

rewelacja

po prostu doskonałe. cudownie spędziłam czas. polecam

To jest to!

O my Gosh! To było super- naprawdę! Najlepszy spektakl jaki w życiu widziałam, a trzeba wiedzieć, że ostatnio często chodzę do teatru muzycznego... Najbardziej wychwalam Tomasza Więcka- on jest po prostu niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widziałam Go jak grał w Chicago (4 razy) , Janosiku i teraz w Pięciu braciach Moe... Świetnie tańczy, super śpiewa i widać, że lubi to co robi... No i brzydki to on na pewno nie jest :D Ja bardzo bym chciała, aby On zagrał w jeszcze innym spektaklu- gdy Go pierwszy raz zobaczyłam od razu wyobraziłam go sobie w roli MASKI...
Każdy na pewno widział ten film z Jim'em Carrey'em w roli Maski... PROSZĘ, JEŚLI JAKIŚ REŻYSER WIDZI TĄ NOTKĘ TO BŁAGAM NIECH NAPISZE SCENARIUSZ DO MASKI I OBSADZI TOMASZA WIĘCKA W ROLI GŁOWNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. niech to będzie w Gdyni :)

siup.

bombastyczne!!
rozmus najlepszy!!
zwlaszcza w przebraniu kurczaczka i kobiety :D
strasznie mi sie podobało:) no i polecam:)

Cudo!!!

Ubawilam sie niesamowicie. Wysmienite: teksty, muzyka, obsada. Samo zycie...zart i chwila reflesji o zwiazkach...a ono takie jest!!! Cala prawda o facetach...

Skad wziac teksty piosenek?

Pan Tomasz - rewelacyjny

Cudowny spektakl, wesoły, śmieszny i super zagrany szczególnie przez Tomasza Więcka - moje gratulacje dla tego aktora, również za role Draculi.

Zielona gora i Kolobrzeg

Spektakl wokalnie oczywiscie bez zarzutu,ale...wlasciwie pozbawiony fabuly,co czyni go nudnym.Z nuda na widowni aktorzy(lub raczej rezyser) probuja poradzic sobie wciaganiem,a wlasciwie zmuszaniem publicznosci do czegos,co pewnie w mniemaniu pana Lubaszenki mialo byc dobra zabawa,a nia nie jest.wszystko przypominalo mi wieczor piosenki biesiadnej lub wspaniale festiwale w Kolobrzegu lub Zielonej Gorze,gdzie rozspiewana publicznosc rownie doskonale sie bawila.
Nie polecam.

super

to bylo wspaniale ta muzyka i wszystko cos wspaniajego

Pięciu Braci Moe

Opinie do spektaklu: Pięciu Braci Moe.
Teatr Muzyczny w Gdyni im. D. Baduszkowej i Performance Marketing Group w porozumieniu z Cameron Mackintosh Ltd. oraz Music Theatre International zaprasza na musical Clarka Petersa z największymi przebojami Louisa Jordana: Pięciu Braci Moe Premiera 9 styczeń 2005 Muzyka - Louis Jordan Libretto - Clark Peters Przekład - Roman i Aleksander Kołakowscy Reżyseria - Olaf Lubaszenko Kierownictwo ...
Przejdź do spektaklu.
do góry