Widok
Piękne drzwi, obsługa na wysokim poziomie
Entra robi bardzo ładne, bardzo starannie i dokładnie wykonane drzwi. Jestem z nich bardzo zadowolony. Montaż i pomiar odbyły się bardzo sprawnie w umówionym terminie.
Gdy okazało się, że w jednych z zamówionych drzwi brakuje podcięcia wentylacyjnego, firma bez zająknięcia wzięła na siebie winę, a w kolejnym umówionym terminie bezpłatnie przyjechali bardzo mili panowie i podcięcie szybko i starannie zrobili na miejscu. Obsługa pierwsza klasa!
Gdy okazało się, że w jednych z zamówionych drzwi brakuje podcięcia wentylacyjnego, firma bez zająknięcia wzięła na siebie winę, a w kolejnym umówionym terminie bezpłatnie przyjechali bardzo mili panowie i podcięcie szybko i starannie zrobili na miejscu. Obsługa pierwsza klasa!
Moja ocena
Entra - Firmowy Salon Sprzedaży
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 6
asortyment: 5
przystępność cen: 4
czas realizacji: -
ocena ogólna: 6
5.2
* maksymalna ocena 6
W swojej reklamie Entra obiecuje wykwalifikowanych montażystów oraz dopasowane i sprawdzone produkty bezpośrednio w fabryce, zanim dotrą do klienta. W naszym przypadku musieliśmy czekać trzy tygodnie na wymianę źle dopasowanych listew do drzwi wejściowych, a po zamontowaniu nowych, drzwi otwierały się w połowie, odbijając od listew jak piłka oraz grożąc całkowitym wyrwaniem się z futryny. Za zaproponowane przez nas bardziej funkcjonalne rozwiązanie musieliśmy dodatkowo zapłacić. Płacąc 16 tysięcy złotych za 5 skrzydeł oczekujemy profesjonalnej obsługi, a nie „radosnej twórczości” proponowanej nam przez tzw. „fachowców”.
Dwa lata temu kupiłam drzwi firmy Klimek i Kluś Versalize, mam je w domu a teraz mocno się zdziwiłam w nowym katalogu Entry trzy kopie modeli - Klimek i Kluś , to wstyd i skandal. Zasługują na plajtę. Dzwoniłam w tej sprawie do punktu obsługi - nic ich nie interesuje że że posługują się kopiami, modeli. TOTALNY minus,
dno
Pozdrawiam budowlańców
dno
Pozdrawiam budowlańców
Z tą obsługą to trochę przesadzasz. Firma, która ma zmienia handlowców jak rękawiczki nie może zapewnić żadnego poziomu obsługi. Zamówiłem drzwi w marcu, jest połowa czerwca i drzwi nie widać (chyba, że zamontowali komuś innemu).
Po upływie terminu montażu nikt nie zadzwonił. Po kilkunastu telefonach dowiedziałem się kolejnego terminu montażu, i tu nie było niespodzianki - kłamali po czym .... oczywiście nikt nie zadzwonił.
Po rzekomo profesjonalnej firmie oczekuję czegoś więcej niż po stolarzu papraku dogadywanym na gębę.
Jeżeli zależy wam na terminowości to nie polecam - chyba, że uda się wam wpisać w umowę większe kary, to będziecie mięli drzwi za darmo. Pocieszające jest to, że jeżeli spóźnią się powyżej 200 dni to oni będą mi płacić.
Po upływie terminu montażu nikt nie zadzwonił. Po kilkunastu telefonach dowiedziałem się kolejnego terminu montażu, i tu nie było niespodzianki - kłamali po czym .... oczywiście nikt nie zadzwonił.
Po rzekomo profesjonalnej firmie oczekuję czegoś więcej niż po stolarzu papraku dogadywanym na gębę.
Jeżeli zależy wam na terminowości to nie polecam - chyba, że uda się wam wpisać w umowę większe kary, to będziecie mięli drzwi za darmo. Pocieszające jest to, że jeżeli spóźnią się powyżej 200 dni to oni będą mi płacić.
Proponuje poczekac do zakonczenia okresu gwarancji. W moim przypadku po 4 latach od montażu drzwi zaczely sie rozklejac do tego stopnia ze na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie ich zamknac :) Nie pomogly pisma, zdjecia, ani przypomnienie ze za cene 15000 zł za 6 skrzydel mozna spodziewac sie czegos lepszego. ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO KUPIC.