Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ela i Jacek - ocena nowy temat Z przyjemnością polecamy firmę Drawex, za bardzo dobry kontakt, cierpliwe i...
~Ela i Jacek
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 24 lipca 2026

Rafał - ocena Drzwi DRE, Erkado i rolety. Wszystko poszło bez większych komplikacji. Jakość...
~Rafał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 22 lipca 2026

Andrzej - ocena Wybór marek spory ale wybraliśmy zewnętrzne KMT. . Montaż równy, drzwi nie...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 lipca 2026

Kaczmarek - ocena Zamówiłem okna energooszczędne i rolety. Doradca pomógł wybrać parametry pod...
~Kaczmarek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 lipca 2026

Artur Kotłowski - ocena Dzień dobry . Chciałbym wszystkim , którzy zastanawiają się nad kupnem,...
~Artur Kotłowski
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 lipca 2026

Zielinski - ocena Kupiłem drzwi Porta i ANBO z montażem. Od wyboru po instalację minęło jakieś...
~Zielinski
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 lipca 2026

Marek - ocena Pełen profesjonalizm, szybko, czysto, wszystko zgodnie z zamówieniem.
~Marek
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 lipca 2026

Miłosz - ocena Szukałem firmy która montuje do starych futryn. Znalazłem taką opcję...
~Miłosz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 czerwca 2026

Antoni - ocena Zamówiłem okna i drzwi wewnętrzne. Cały proces od pomiaru po montaż był...
~Antoni
-

dodano: 22 czerwca 2026

SJaworski - ocena Doradca cierpliwie odpowiadał na pytania i przedstawił wady oraz zalety....
~SJaworski
-

dodano: 21 czerwca 2026

Chmielewski - ocena Kupiłem drzwi Jaro i ANBO. Pomiar dokładny, wizualizacje pomogły w decyzji....
~Chmielewski
-

dodano: 14 czerwca 2026

Renata - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Panu z firmy Empiria, który przyjechał do...
~Renata
-

dodano: 3 czerwca 2026

opty - ocena Zamontowany panel drzwi sx star gerda niezgodny z zamówieniem i...
~opty
-

dodano: 26 maja 2026

klient - ocena zamówiłem drzwi do łazienki które miały być zamontowane na starej futrynie Po...
~klient
-

dodano: 26 maja 2026

Adrian - ocena Odradzam zakupy w Bel-Pol. Sklep odrzuca reklamację na wadliwy towar, który...
~Adrian
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 maja 2026

Czarnecki - ocena Prowadzę małą firmę budowlaną i współpracuję z Drawex przy kilku...
~Czarnecki
-

dodano: 16 maja 2026

Tomaszewski - ocena Ogólnie klienci są zadowoleni z jakości i ceny. Nie jest idealnie tanio, ale...
~Tomaszewski
-

dodano: 6 maja 2026

Ewelina - ocena Ta firma to absolutna tragedia. Nie dość, że zamek do drzwi zewnętrznych...
~Ewelina
-

dodano: 5 maja 2026

Kaczmarek - ocena Pracuję przy montażu drzwi i okien już kilka lat. W Drawex obsługujemy sporo...
~Kaczmarek
-

dodano: 3 maja 2026

Angelika Golubek - ocena Już drugi raz skorzystaliśmy z usług firmy Empiria, po raz drugi jesteśmy...
~Angelika Golubek
-

dodano: 29 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1391

1104

wątków

do góry