Widok

Pielęgnacja stóp

Do niedawna, tematy związane ze stopami były traktowane wręcz wstydliwie. Zwłaszcza, gdy coś im dolegało. Lepiej było wówczas ukryć defekt w bucie lub skarpetce i podejmować próby leczenia na własną rękę. To, jakie wybierzemy metody pielęgnacyjne czy kosmetyki, jest kwestią zupełnie indywidualną. Ważne, by były one odpowiednie dla potrzeb skóry, a naturalna pielęgnacja może się okazać najlepszym wyborem. W naszym sklepie https://www.callusan.sklep.pl/ znajdziemy najprzeróżniejsze kremy, balsamy, maści, wszystkie najwyżej jakości i przetestowane przez specjalistów i polecane przez podologów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla mnie w tym temacie wystarczy dobry krem. Wypróbowałam wielu i zawsze wracam do serii comfort z Bielendy. Krem opatrunek na pękające i zrogowaciałe pięty w moim przypadku działa najszybciej i nieźle się wchłania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do stóp polecam stosowanie kremu regenerująco-zmiekczającego od Bielendy. Bardzo dobrze nawilża i wygładza stopy, a przy tym niweluje nieprzyjemny zapach potu. Cała seria anx silver podo Expert jest godna uwagi, ale ten krem szczególnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry