Widok

Pies na balkonie

Do mieszkańców bastionu Wałowa: jeszcze raz zobaczę waszego psa zamkniętego na mikroskopijnym balkonie to wezwę ekopatrol straży miejskiej. Nie macie warunków do trzymania zwierzaka w domu - nie bierzcie albo pomyślcie o mniejszej rasie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brak informacji czy pies tam jest 10 minut czy pół dnia
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Loggia, a nie balkon ignorancie

Loggia w budownictwie mieszkaniowym
Loggia jest popularnym elementem zabudowy we współczesnym budownictwie mieszkaniowym. Wynika to z dużej swobody w aranżacji przestrzeni, jaką zapewnia to pomieszczenie. Loggia bywa mylona z balkonem, od którego odróżnia ją:

rozmieszczenie w stosunku do elewacji budynku (loggia jest platformą cofniętą w głąb linii elewacji budynku);
możliwość stałego użytkowania (np. w formie oranżerii);
możliwość wliczenia do powierzchni użytkowej mieszkania (z uwagi na możliwość całorocznego wykorzystania).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ta, nieludzkie?

Meneliada nade mną zamyka psa w łazience, wywalają go na balkon, a ten niewyprowadzony leje tam i wszystko ścieka do mnie na świeżo odmalowaną biała balustradę. S.M. Rozstaje rozkłada ręce, a policja jest bezradna - jak przychodzi dzielnicowy to "nikogo nie ma w domu". A za 5 minut dalej darcie ryja. Na takim Gdańskim browarze to podejrzewam że jeszcze los zwierzaka do odratowania, bo na plugawych Rozstajach to norma.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co ja mam tam siedzieć pół dnia i go obserwować? Zrobiłem fotę? Zrobiłem. Może jeszcze mam raczyć zgłosić to komuś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

To Husky

Niech mu nie będzie jak sobie posiedzi na balkonie w temperaturze 5 stopni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na bagiety go.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli to husky czy malamut to na pewno nie marznie, ale trzymanie go na tak malej powierzchni powinno byc ukarane.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Powinien być zakaz w budynkach .Mam właśnie za ścianą szczekajacego codziennie po 3-4 godziny psa .Młodzi ludzie sprawili sobie zabawkę i mają w poważaniu resztę sąsiadów. Wychodzą z mieszkania a pies wyje i szczeka na zmianę. Zadne rozmowy nie pomogły. I co ? Jak zamykają psa na balkonie koncert na całe osiedle .Może zawiadomić towarzystwo opieki nad zwierzętami?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spokojnie są rasy, które lubią zimno

Miałyśmy owczarka podhalańskiego, który mimo wielkiej ocieplanej budy, wolał leżeć przy -10 na śniegu przed budą, bo lubił
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Romek

Właścicieli wyrzucić na balkon szkoda Pieska
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

a może by tak

właściciela wynieść na ten balkon na parę godzin a piesek w tym wczasie posiadziałby w mieszkanku
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie strasz tylko dzwon
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czesto tam jezdze to zawsze stoi na balkonie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nawet wyprostowac sie nie moze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

opanujcie się

Siemka jadożercy mam labradora lubi biegać pływać w lodowatej wodzie zeszłej zimy przy -5 stopniach celcjusza zasnął na balkonie 4tego piętra gdzie przesiaduje kiedy ma ochotę aby wejść do pokoju wystarczy że pchnie drzwi balkonowe nosem i już jest w pokoju nie macie ludzie pojęcia co piszecie zapraszam animalsów biega i pływa minimum 2 razy w tygodniu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry