Widok

Pies na balkonie

Do mieszkańców bastionu Wałowa: jeszcze raz zobaczę waszego psa zamkniętego na mikroskopijnym balkonie to wezwę ekopatrol straży miejskiej. Nie macie warunków do trzymania zwierzaka w domu - nie bierzcie albo pomyślcie o mniejszej rasie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram ,wiekszosc ludzi jest bezmyslnych.Rozumiem wypuscic psa na jakis czas na ten balkon bo niektore psy lubia powygladac ale z tego co ktos tu opisuje musialo to trwac dluzej.Dobrze że ktos na to reaguje

Animals.

Egoista wejs se szczura a nie psy brak empatii....karac takich jak ty ....i zabierac zwierzaki do dobrych ludzi....

Moj pies uwielbiał siedzieć na balkonie nawet jak sypał śnieg

A na zewnątrz była temperatura na minusie. Może tu jest podobnie, nie przesadzajmy

Border Collie

Ludzie bez wiedzy, nie powinni się odzywać. Mamy border collie w bloku... Balkon to jego najlepsze miejsce w całym mieszkaniu. Nie poduszeczka z kocykiem, nie klatka tylko balkon. Upal, mróz, deszcz, noc to nie ma znaczenia dla niego, drapie drzwi, że chce wyjść, posiedzi z 30 min i sam sobie otwiera drzwi. Żadna krzywda się jemu nie dzieje. Pies jest zimnolubny i tego nie idzie przeskoczyć.

Jan

Piesek miał ochotę zaczerpnąć świeżego powietrza a ten trzodę robi.

Owczarek niemiecki

Mój kolega kupił owczarka niemieckiego do mieszkania 39 metrów. Bo po drodze z Trójmiasta jacyś cyganie sprzedawali owczarki. Na moje pytanie czy jest normalny że bierze tak dużego psa do tak małego mieszkania odpowiedział że da radę. A teraz po sześciu latach mówi że był to największy błąd że kupił do bloku owczarka niemieckiego. Wszędzie sierść smród po spacerze jak pada deszcz. Oddał tego owczarka. Matce na wieś . Powiedziałem mu że karma wróci do niego.

Kika

Pies to nie jest martwy przedmiot.Jak można tak tępo myśleć.Uczuleni na głupotę to ty i właściciela.Tscy jak wy powinni mieć zakaz trzymania zwierząt.Przez ciebie przemawia nie tylko głupota ale i okrucieństwo.Sam sobie postój na zimnie przez kilka godzin na balkonie.

Za krzywdę która się dzieje zwierzakowi to bym że tak powiem głowę z płucami urwała to są nasi mniejsi bracia trzeba onich dbać,

Pies

Przed wydawaniem wyroków, może lepiej dowiedzieć się, czy naprawdę psu dzieje się krzywda? Jeżeli tak, działać zdecydowanie. A tak na marginesie ten pies na balkonie ma i tak raj, patrząc na psy na metrowym łańcuchu, bez pożywienia czy budy, tarzające się we własnych odchodach! Tak, to nadal częsty widok na polskiej wsi. A właścicielami są ludzie miłosierni, wierzący w Boga i pewną partię. To są hipokryci!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kara więzienia dla właściciela i psa do schroniska obłęd z psiurami w blokach

Kara więzienia dla właściciela pies do schroniska czas dać spokój ludziom w blokach obłęd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pies na balkonie

Karac5000 dla właściciela za zakłócanie ciszy lokatorów, zacznijcie karać nie tylko kierowców

NA ul piotrkowskiej 66 tez psy wyją przez cały dzień

ekopatol

tez mam psa na balkonie od przed wczoraj ale ma duzo jedzenia wiec nie widze problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak chce wyjść na balkon, to niech idzie na balkon. Ja nie chcę, to nie idę. Jak chce wejść do domu, jak mu tyłek zmarznie, to wpuszczam psa z powrotem do domu, nie zamykam go tam na długie godziny. Maksymalnie po godzinie go wołam do środka przymusowo, jeżeli sam do tego momentu nie "puka" łapą w szybę. Jak chce wejść szybciej, to "puka" i go wpuszczam natychmiastowo, bo siedzę w pokoju z balkonem i na niego zerkam co jakiś czas. Co ja mam robić, z miotłą psa gonić z balkonu, żeby się przypadkiem ludzie z trojmiasto.pl nie doczepili, że pies północny lubi poleżeć na balkonie jak jest 10 stopni? xD
Polecam Ci ubrać się w gruby, ciepły kożuch i posiedzieć w mieszkaniu, w którym jest 25*C, ciekawe, jak szybko będziesz uciekać na ten balkon. Psy północne mają dwa typy sierści, zwykłą i podszerstek pod spodem, gruby i ciepły, są przystosowane do długich i ostrych zim i często lubią spać nawet w śniegu. Mimo tego, że staram się w mieszkaniu utrzymywać niską temperaturę, przez to, że sąsiedzi strasznie grzeją, w mieszkaniu jest gorąco, więc nie dziwię się psu, że chce na balkon raz na jakiś czas.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli pies przebywa na balkonie non-stop, niezależnie od godziny, to należałoby to jednak faktycznie zgłosić, bo może faktycznie dzieje się mu krzywda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Husky i malamut też czasami lubi sobie odpocząć. Np. leżąc. Też na balkonie. Nie przesadzajmy, że ten balkon ma aż tak małą powierzchnię, żeby pies nie mógł się położyć i odpocząć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jęk ten balkon 1m×1m , to ten pies ma ze 40 cm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież pies nie musi ciągle biegać. Psy lubią posiedzieć na balkonie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój pies kilka razy dziennie siedzi na balkonie,bo bardzo lubi. Co zabronisz mu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry