~anonim
89.64.108.*
(4 lata temu) 17 listopada 2021 o 23:06
Jak chce wyjść na balkon, to niech idzie na balkon. Ja nie chcę, to nie idę. Jak chce wejść do domu, jak mu tyłek zmarznie, to wpuszczam psa z powrotem do domu, nie zamykam go tam na długie godziny. Maksymalnie po godzinie go wołam do środka przymusowo, jeżeli sam do tego momentu nie "puka" łapą w szybę. Jak chce wejść szybciej, to "puka" i go wpuszczam natychmiastowo, bo siedzę w pokoju z balkonem i na niego zerkam co jakiś czas. Co ja mam robić, z miotłą psa gonić z balkonu, żeby się przypadkiem ludzie z trojmiasto.pl nie doczepili, że pies północny lubi poleżeć na balkonie jak jest 10 stopni? xD
Polecam Ci ubrać się w gruby, ciepły kożuch i posiedzieć w mieszkaniu, w którym jest 25*C, ciekawe, jak szybko będziesz uciekać na ten balkon. Psy północne mają dwa typy sierści, zwykłą i podszerstek pod spodem, gruby i ciepły, są przystosowane do długich i ostrych zim i często lubią spać nawet w śniegu. Mimo tego, że staram się w mieszkaniu utrzymywać niską temperaturę, przez to, że sąsiedzi strasznie grzeją, w mieszkaniu jest gorąco, więc nie dziwię się psu, że chce na balkon raz na jakiś czas.
5
0