Widok

Pies na balkonie

Do mieszkańców bastionu Wałowa: jeszcze raz zobaczę waszego psa zamkniętego na mikroskopijnym balkonie to wezwę ekopatrol straży miejskiej. Nie macie warunków do trzymania zwierzaka w domu - nie bierzcie albo pomyślcie o mniejszej rasie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

marznie biedna psinka to musza byc ludzie nie lubiejacy zwierzat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

bardzo madre,zgadzam się
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co, może brzucha nie ma, że taki wychudzony?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poważnie taki komentarz?

Jeśli ktoś idzie w gości i wiadomo, że właściciel posiada psiaka to niech zaopatrzy się w tabletki na alergię, które są dostępne bez receprty w aptece lub niech zwyczajnie nie głaszcze pupila.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Straz miejska

Gdyby nie to, że w Gdańsku nie mają jeszcze animal patrolu to napewno by przysłali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze napisane wyje czy widzisz na zalaczonym zdjeciu wyjacego huskiego?

A skad wiesz czy nie mial okazji dzisiaj wybiegac swoich kilometrow a teraz wybiegany czeka na wieczorne km? Czy husky musi biegac non stop czy tez w ciagu snia moze miec przerwe? Ty to pewnie dla swojego masz bieznie na chacie postawiona?

Niedlugo to juz na chomika trzeba bedzie miec zezwolenie i potwierdzony odpowiedni metraz lokalu

Mojego to nie zaciagniesz do domu jak lezy snieg lub leje delegtuje sie kroplami deszczu a jeszcze w pi.du wietrzyskiem. Jedynie za kawal kielbachy przekupie go by wszedl do domu a i tak mam wrazenie ze lepiej czuje sie na swiezym powietrzu mimo duzego metraza i tak lezy w jednym miejscu i tylko nosem kierunek wiatru sprawdza takze ten. Skoro nie dobija sie do domu, nie skomli, nie szczela to znaczy ze mu sie krzywda nie dzieje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Porażka z tymi ludźmi... kupują i męczą te biedne zwierzęta. U mnie w bloku to samo jest. Cały dzień sam siedzi pies i wyje z nudy i tęsknoty...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale rasowy taki...po pracy w korpo mozna wyjsc na spacerek i się polansować .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

piesek

W domu nie naleje. Mrozu nie ma . ma lepiej niż w budzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A

Jak Ludzie nie mają problemów to chodzą po mieście i ich szukają...nie masz co robić jedź pomóc na granicę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyle czoła za reakcje ! Mam nadzieje , ze poskutkuje . Żal psa, a właścicieli powinno się ukarać !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Stuknij się

W głowę mocno, devo psiara się odpala
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak to jest, kogoś stać na fajnego rasowego psa, ale nie stać go na wysiłek, kupi psa wymagającego ruchu i to nie na trawniczku ale biegania po lasach kilka dobrych kilometrów, a daje mu metr balkonu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie prównuj mieszkania do którego ludzi z własnej woli biorą psa

Do schroniska gdzie psy przebywają nie z ich własnej woli, chęci czy ochoty...zwał jak zwał
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

opanujcie się

Siemka jadożercy mam labradora lubi biegać pływać w lodowatej wodzie zeszłej zimy przy -5 stopniach celcjusza zasnął na balkonie 4tego piętra gdzie przesiaduje kiedy ma ochotę aby wejść do pokoju wystarczy że pchnie drzwi balkonowe nosem i już jest w pokoju nie macie ludzie pojęcia co piszecie zapraszam animalsów biega i pływa minimum 2 razy w tygodniu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry