Widok

Pies na ul. Halnej!!!

Do sąsiada który posiada psa na ul. halnej (trzeci szereg od Sadeckiego). Czlowieku weź ogarnij tego psa bo wytrzymac juz nie idze. Od rana do nocy ten wilczur szczeka i wyje jak opętany! W ogóle nikt sie nim nie interesuje, nie wyprowadza na spacer. Wlasciciele potrafią go zostawic w ogrodzie na cały dzień i wyjechać. Codziennie rano budzi mnie i pozostałych ludzi ten wasz durny pies. Tv trzeba podglasniac na maxa bo nic przez niego nie słychać. I uprzedzajac głupie pytania typu:,, idz zwrocic uwage osobiscie a nie na forum ", tłumacze ze na zywo z sąsiadem nie porozmawiam bo do niego nic nie dociera. Wiele sasiadow dookola posiada psy i nie ma zadnego problemu. Jezeli nie potrafisz zajac sie zwierzeciem to po cholere go kupowałes/przygarnales?! Jeżeli bedzie sie to powtarzalo to zglosze gdzie trzeba. Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 11

szanowny panie kupie szczeniaki male wredne halasliwe kontakt na priw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest wies nieh szczeka od switu do zmroku a nieh ci wyje cala noc haha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szanowny Panie ,chętnie sprzedam właśnie hałaśliwy owczarek tzn.suczka się oszczeniła -zapewne maluszki będą hałaśliwe jak mamusia .Pozdrawiam kumatych i zapraszam na oględziny .Wiosna idzie otwórzcie okna będzie weselej :-
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

napewno to czytam,zastanów się trolu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaaaa napewno ,jęśli o mnie chodzi to żaden troll nie był

owczarek z trzeciego szeregu oduczy

taaa napewno

Tu sie zgadzam.Dzis sobie siedze caly dzien w domu leje na dworze wieje niemilosiernie a piesek ujada od rana siedza w ogrodzie.Taki pies potrzebuje sie wybiegac a nie spacerku na kupke i do domu bo wlasciciel zmeczony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj od wczesnego rana ponownie ten durny pies szczekal jak nawiedzony. Właściciel chyba jest niedorozwiniety bo nic do niego nie dociera.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sama nazwa ulicy mówi że ma być tam głośno i będzie cały czas ja kupuje sobie świnie Wietnamskie i niedługo będzie tam kwiczec
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie kupuj świń, sam nia jesteś skoro tak piszesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co ma do niego dotrzec ? Trolu juz trzeci rok z rzedu o tej porze odswiezasz temat ,wiec wez sie w koncu zdobadz na odwage i powiedz to wprost wlascicielowi moze w koncu dotrze bohaterze w necie pipo w swiecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

no to teraz mamy dwa pieski szczekajace, na zmiane :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę głupie te Pana komentarze.
Ja proponuję oprócz "uciszania" (jak kolwiek kto to rozumie) spędzać z psem więcej czasu i bez znaczenia czy to Pański czy sąsiada pies wybrać się z nim na spacer.
Sam Pan daje do zrozumienia, że Pański też jest głośny. Nie trzeba robić nie wiadomo czego, wystarczy więcej uwagi.

Ja już pomijam fakt, że pies powinien być w domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A teraz doszedl i trzeci.Ohu...c idzie.Czlowiek po calym tyg pracy chce pospac choc do 9 i nie idzie bo przeciez jasnie panstwo wezma pieska i nie chce im sie na spacerek isc tylko puszczaja na mini ogrod.Mamy sie liczyc z tym ze piesek szczeka a kto sie liczy z nami? Na Halnej normalnie schronisko sie zrobilo.Ciekawe czy mieszkajacy w bloku psa na balkon pusczaja czy wychodza? Bo skoro mam mini ogrodek to juz spacerek z glowy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram! Niektórzy ludzie nie powinni w ogóle posiadać zwierząt skoro nie potrafią się nimi zająć. Z jakiej racji codziennie mam się budzić przez czyjegoś psa bo właściciele mają to głęboko w d*pie!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
U was szczeka pies ,a w drugim szeregu na końcu Halnej tylko impreza za impreza ciągle bluzgi na ogrodzie ci ludzie nie rozmawiają tylko krzyczą tak ze ich słychać piec domów dalej.Cała Halna nie śpi bo narkomani imprezują tragedia już bym wolała szczekającego psa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakaś dokładniejsza lokalizacja?
Nic się nie zmieniło!
Owczarek w sumie dwa nie dają nam spać..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kupić stopery do. Uszu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry