Widok

Pies na ul. Halnej!!!

Do sąsiada który posiada psa na ul. halnej (trzeci szereg od Sadeckiego). Czlowieku weź ogarnij tego psa bo wytrzymac juz nie idze. Od rana do nocy ten wilczur szczeka i wyje jak opętany! W ogóle nikt sie nim nie interesuje, nie wyprowadza na spacer. Wlasciciele potrafią go zostawic w ogrodzie na cały dzień i wyjechać. Codziennie rano budzi mnie i pozostałych ludzi ten wasz durny pies. Tv trzeba podglasniac na maxa bo nic przez niego nie słychać. I uprzedzajac głupie pytania typu:,, idz zwrocic uwage osobiscie a nie na forum ", tłumacze ze na zywo z sąsiadem nie porozmawiam bo do niego nic nie dociera. Wiele sasiadow dookola posiada psy i nie ma zadnego problemu. Jezeli nie potrafisz zajac sie zwierzeciem to po cholere go kupowałes/przygarnales?! Jeżeli bedzie sie to powtarzalo to zglosze gdzie trzeba. Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 11

Moze masz po prostu nadwrazliwosc sluchowa (jest ze spektrum autyzmu)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

cudo piesku po sąnsiedzku. za to lubiem to nasze foróm (jak sie pycha odpowiada letkim ciólom)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

lepiej późno niż puzno,droga zuziu.A zatem będziemy hal,hal o ciut głośniej,dobrze amelko?
wcale nie jesteś o takim małym rozómku jak ci się wydajne hal hał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba ja jestem jakas nienormalna. Po przeczytaniu tego posta dopiero zwróciłam uwage na to, ze po sąsiedzku mam dwa owczarki, ktore cala noc i dzien spedzaja na podwórku i czesto je słychać. Mieszkam juz tu pare lat i nigdy na to nie zwrocilam uwagi. Pies to pies, po prostu szczeka, od tego jest.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

jesli to trzeci szereg Od sadeckiego to wydaje mi sie ze tylko ja mam owczarka I niestety musze cie zmartwic nikt nie probowal ze mna rozmawiac takze najwyrazniej nie chodzi o mojego psa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie raz były podejmowane próby rozmów, niestety człowiek olewa totalnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A nie prościej podejść do sąsiada " na ul. halnej (trzeci szereg od Sadeckiego" i zgłosić problem, zamiast od razu wiadro pomyj wylewać na niego, na forum?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nic się nie zmieniło dalej w d*pie, dziś koncertuję od rana owczarek z pod Halnej 21, dom na rogu, właścicielu ogarnij się!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mirek z New Portu tanio kupił szereg i hulaj dusza pies napie..................la dniami i nocami bo Mirek myślał ,że ma psa podwórkowego w ogródlu wielkości chustki do nosa. Nie liczy się z sąsiadami bo przecierz pies obejścia pilnuje. Wiejskie burki maja więcej kultury bo szczekają jak ktoś obcy wchodzi do obejścia. Mirek weż Ty się poddaj resocjolizacji czyli :Resocjalizacja to proces przywracania człowieka, łamiącego istniejące reguły, do życia i sprawnego funkcjonowania w społeczeństwie. Ta ponowna socjalizacja poddanej temu działaniu jednostki polega na zmodyfikowaniu osobowości, usunięciu nawyków, treści zabronionych i zastąpienie ich ogólnie przyjętymi, akceptowanymi zasadami postepowania. Finito!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
mondrego to i miło poslóhac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nieistotne wieś czy miasto, pies ujadający całymi godzinami tuż pod oknem każdego prędzej czy później do szału doprowadzi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
Głupi to jest właściciel, głośne są bo to ich natura, strach podejść? Kup se psa i se do niego podejdziesz! Nie zmienia to faktu iż właściciele owczarków na halnej mają totalnie w d*pie resztę mieszkańców!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widzę ze czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży. Autor postu wyraźnie napisał w czym jest problem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przyjechali z miasta i szczekajacy pies im przeszkadza. Smierdzi z pola? Kogut budzi rano? Ludzie ro jest Wieś nie osiesle w mieście. Pies może cala dobę biegać w ogrodzie bo to pies podwórkowych nie pudel tapczanowy. Proponuję zamykać okno. A samoloty nie halasuja ? ?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 13
Wszyscy oprócz ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
brawo I z tym sie zgodze widac ktos normalny tez tu mieszka
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Na wsi psy sa na podwórkach dzień i noc szczekają i nikomu to nie przeszkadza. Chyba trzeba wrócić do miast
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

Żukowska policja nie kiwnie palcem w tej sprawie, to mistrzowie unikania roboty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Psom na Halnej mówimy głośno NIE. Albo głośne, albo głupie, albo strach podejść.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bo najbardziej przykre jest i smutne ,gdy ludzie - Sąsiedzi myślą tylko o sobie....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry